Home + Photodiary | De leukste foto’s van mijn telefoon!

Photodiary | De leukste foto’s van mijn telefoon!

Ik kan niet meer in de titel zetten dat dit mijn leukste iPhone foto’s zijn van afgelopen week, want ik heb een nieuwe telefoon. Ik wilde er graag één die erg scherpe foto’s maakt, een groot scherm heeft én veel geheugen heeft. Ik vond dit in de LG G5 en ben er super blij mee! Ik moest wel even van mijn Apple geloof af, maar dat maakt deze telefoon meer dan goed. Ik vond de fotokwaliteit van de iPhone vaak niet goed en hierop wel.

In ieder geval zit er erg goed selfie licht op waardoor je een heel mooie, gladde huid krijgt en maak je zelfs in het donker scherpe foto’s.

Ik heb afgelopen week weer aardig wat foto’s gemaakt en de leukste heb ik voor je verzamelt in deze photodiary kijk je mee?

Nieuwe telefoon mét een fijne selfie functie die mijn moeder en ik graag uit wilden testen. Lief toch?

Patrick en ik namen allebei een dagje vrij om te helpen met de techniekles op school. Als er niet genoeg ouders zijn kan het niet doorgaan en dat is wel erg jammer. Milan vond het geweldig dat zijn beide ouders kwamen helpen en hij zat ook nog in mijn groepje. Dat vroeg natuurlijk om een foto waar je lekker gek op doet 😉

Ik heb je al verteld over de fijne zaterdag die we hebben gehad. In de schouwburg zaten we bij Froukje de Both in de zaal en maakten we tijdens de pauze nog even een foto als “bewijs”. Sorry Froukje!

De Zondag was voor Milan en gingen we naar de Bouwblokjes beurs in Gorinchem waar alles in het teken stond van LEGO®. Het was superleuk! Op Legoblogger kun je het verslag lezen én zien welke Bouwblokjes beurzen er nog meer gepland staan dit jaar. De entree was laag, parkeren gratis en we hebben leuke dingen gevonden.

Aan het einde van de middag hebben we heerlijke asperges gegeten. Feest! Ik vind het heerlijk en heb ervan genoten.

De school van Milan bestaat 110 jaar en de juf had deze oude foto’s op de tafel gelegd. Ontzettend leuk om te zien. Kinderen waren ook erg onder de indruk van het verhaal dat de school vroeger uit twee delen bestond: zo moesten de arme kinderen met klompen via de ene brug naar binnen en de rijkere kinderen die schoenen droegen mochten via de andere brug naar binnen. Voor de kinderen van nu nauwelijks te begrijpen.

Terwijl Milan bij een vriendje speelde, pakte ik mijn aantekeningen er maar weer bij en ging ik leren voor mijn herexamen binnenkort…

In alle vroegte op school, want ik hielp mee met de vossenjacht. We hebben een fantastische binnenstad waarin we historische figuren moesten zoeken. Het was zo professioneel aangepakt en wat zat het weer mee! We hebben er echt van genoten! Ik heb nog veel meer foto’s met de camera gemaakt, maar daar staan een heleboel andere kinderen en mensen op dus die deel ik niet.

Die middag was er in de stad ook van alles te doen en stond alles in het teken van Frankrijk. We hebben lekker de toerist uitgehangen in eigen stad 😉

Pakketjesregen! Ik heb weer mooie pakketjes ontvangen voor Mamablogger afgelopen week. Zo kreeg ik deze supergave schoenen van Sacha (en ik kreeg laatst al toffe sneakers!) en kregen we een verrassing van Albert Heijn. Het blijft toch iedere keer weer een feestje als je zoiets mag krijgen. Het wordt nooit vanzelfsprekend.

Dit was mijn photodiary met de leukste foto’s van mijn telefoon. Ik merkte wel dat ik niet alle foto’s op dezelfde manier heb genomen, wat misschien niet zo mooi is. Ik zal erop letten! Ik hoop in ieder geval dat jullie de diary weer leuk vonden en hoop dat jullie week net zo leuk was!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *