Home + Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #4 | Funzone Zoetermeer

Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #4 | Funzone Zoetermeer

Deel 4 van de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test alweer. Het heeft de doorgaans grijze en saaie maand januari zeker opgeleukt en hierna hebben we nog één uitje op de planning staan. Vorige week vertelde ik jullie over Bounce Valley in Zoetermeer. Onder Bounce Valley zit FunZone en aansluitend zijn we daar ook geweest. Meer over FunZone lees je hieronder:

Binnenkomst

FunZone en Bounce Valley zitten dus in hetzelfde gebouw. Een bijzonder gebouw, want het is eigenlijk een grote koepel. Bounce Valley zit bovenin, maar FunZone vind je op de begane grond. Wel zo handig met hele kleine kinderen, buggy’s en kinderwagens. Wat opvalt als je binnenkomt is het licht. Veel indoor speeltuinen zijn namelijk vrij donker, maar dat is bij FunZone niet het geval. Verder valt het grote klimrek op. Niet alleen vanwege de grootte, maar omdat je er doorheen kan kijken en vanuit iedere hoek de kinderen in de gaten kan houden. Top!

Having fun!

FunZone is opgedeeld in een paar gedeeltes: voor de allerkleinsten, een stuk waar gereden van worden met voertuigen, trampolines en dus het enorme klimrek waar je ook nog springkussens vindt. Na een korte verkenning doken onze jongens meteen het klimrek op.

Het klimrek loopt als het ware rond en heeft verschillende in- en uitgangen. Als je kinderen er dan uit moeten of willen, hoeven ze niet helemaal terug te lopen en te klimmen. Handig wanneer het eten klaar is ?.

Na de lunch keken we verder en gingen de jongens naar de trampoline en het springkussen. En toen Floris een Spiderman wagen zag wist hij niet hoe snel hij erheen moest rennen. Kijk hem eens genieten!

Maar er is nog meer te doen

Naast de speeltuin van FunZone is er nog meer te doen: glow minigolf, lasergame, laserkart en natuurlijk Bounce Valley. Als je meerdere activiteiten combineert (FunZone Combideals) krijg je een korting. Zo kun je er echt een hele dag uit van maken en kiezen wat het best past bij de leeftijd van je kind(eren). Onderaan dit artikel vind je de prijzen wanneer je meerdere activiteiten combineert.

 

Eten en drinken

We vinden het fijn als er bij een indoor speeltuin een ruime(re) keuze is wat betreft eten en drinken. Je kan en wil immers ook niet altijd patat eten. Wij nu ook niet en daarom kozen we voor een tosti. Deze waren groot en lekker ruim belegd. Een prima lunch om er daarna weer tegenaan te kunnen. Bestellen doe je bij de bar en je krijgt een buzzer mee als het eten klaar is waarna je het op kan halen. Dit is tegenwoordig bij alle indoor speeltuinen zo en is echt ideaal.

 

Samengevat: dit vinden we fijn aan FunZone Zoetermeer

 • Een centrale plek waar je meerdere activiteiten kan combineren.
 • Het is een lichte en ruime plek om te spelen.
 • Veel verschillende speelplekken voor alle leeftijden.
 • Je kan door het klimrek kijken waardoor je je kind(eren) in de gaten kan houden.
 • Er zijn ook leuke werkplekken waar je als ouder kan werken terwijl de kinderen spelen.
 • Gratis parkeren.
 • Er is een pannenkoekenrestaurant waar je de dag af kan sluiten.

Leuke werkplek! 

Lees hier de review over Bounce Valley terug als je een bezoek wil combineren.

Praktische informatie

 • Adres: Voorweg 107, 2716 NH Zoetermeer
 • Parkeren: gratis voor de deur of aan de overkant (nog geen minuut lopen)
 • Entree: kinderen 1 t/m 3 jaar: €7,-. Kinderen 4 t/m 12 jaar €9,95. Met de FunZone Combideals kun je 2, 3 of 4 activiteiten combineren. Dan zijn de prijzen als volgt: 2 activiteiten €16,50. 3 activiteiten €22,-. 4 activiteiten €26,50.
 • Openingstijden: van 9.00 tot 18.00 uur kun je spelen in FunZone. Bounce Valley is nog wat langer open: tot 21.00 uur. Ook het pannenkoekenrestaurant is tot 21.00 uur geopend.

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *