Home + Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #3 | Bounce Valley Zoetermeer

Mamablogger Indoor Speeltuinen Test #3 | Bounce Valley Zoetermeer

Vandaag deel drie van de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test. Dit keer gingen we naar Bounce Valley Zoetermeer. Hier keek onze tiener heel erg naar uit. Wij ook, want we wisten dat we mee mochten springen. Hoe we dat vonden lees je in ons verslag hieronder.

Binnenkomst

Bounce Valley Zoetermeer zit op een leuke locatie in een soort grote koepel. Bounce Valley vind je helemaal bovenin deze koepel (er is een lift aanwezig) en beneden zit FunZone. Het is één groot springkussenpark waar je helemaal los kan gaan. Klimmen, glijden, een stormbaan, spingen, een soort wipe-out en zelfs verstoppertje spelen (aanrader, hebben wij ook gedaan). Het kan er allemaal.

Als je binnenkomt zie je meteen de bar. Hier meld je je en betaal je de entree. Ook kan je hier eten en drinken bestellen. Op gelijke hoogte vind je alle tafels. Alle springkussens liggen lager. Deze bereik je met een trap. Dat betekent dat je vanaf boven je kinderen in de gaten kan houden, ideaal! Een voorbeeld hiervan zie je op de middelste foto hieronder. Deze maakte ik boven de stormbaan.

Jumpen maar!

Eerlijk is eerlijk, ook voor een toekijker als ik zijn deze springkussens heel verleidelijk. Daarom trokken we snel onze schoenen uit, deden we de speciale sokken aan en renden we nog net niet de trap af naar beneden. We hadden een uur om te jumpen en die wilden we optimaal benutten, haha.

Floris was een groot fan van de ‘Extreme Slides‘, twee hoge glijbanen waar hij op bleef klimmen. Floris noemde deze glijbanen overigens de ‘actie glijbanen’. Hij vond ze in ieder geval erg cool, haha.

Verder hebben Milan en ik een race gehouden op de stormbaan (Obstacle run), speelden we verstoppertje met zijn vieren en waren we volop aan het springen, klimmen en glijden.

We hebben echt enorm gelachen en genoten!

 

Eten en drinken

We hebben niet gegeten op deze locatie, maar er is voldoende te bestellen. Ook kunnen de kinderen limonade tappen tegen een kleine betaling. Er is keuze uit drie verschillende smaken.

Samengevat: dit vinden we fijn aan Bounce Valley Zoetermeer

 • Heel dichtbij gratis parkeren.
 • De locatie is gemakkelijk aan te rijden.
 • Hartelijk ontvangst.
 • Tafels boven de springkussens waardoor je alles goed in de gaten kan houden.
 • Diversiteit in de springkussens.
 • Bounce Valley is leuk voor alle leeftijden en geschikt voor kleinere kinderen.
 • Heel veel lol met zijn allen en je bent met elkaar lekker in beweging.

Praktische informatie

 • Adres: Voorweg 107, 2716 NH Zoetermeer
 • Parkeren: gratis op het nabijgelegen parkeerterrein.
 • Entree: een uur jumpen kost door de week €9,95 en in de weekenden en vakanties €12,95. Wil je twee uur jumpen dan kost dat door de week €15,95 en in de weekenden en vakanties €18,95. Wil je als volwassene mee jumpen? Dat kan! Voor een uurtje betaal je dan €3,95 per  begeleider en voor twee uur €5,95. Tot slot is er nog mini bounce voor de kleintjes jonger dan 5 jaar. Voor een uur betaal je per kind dan €9,95 en voor twee uur €15,95. Begeleiders voor de Mini Bounce mogen gratis mee.
 • Openingstijden:

  maandagGesloten
  dinsdagGesloten
  woensdag10:00 – 18:00 uur
  donderdag10:00 – 18:00 uur
  vrijdag10.00 – 21.00 uur
  zaterdag10.00 – 21.00 uur
  zondag10:00 – 18:00 uur

In schoolvakanties zijn de openingstijden ruimer. 

We hebben echt genoten, het was zo onwijs leuk! Ben jij weleens bij een Bounce Valley locatie geweest? Zo ja, hoe vond je dat? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *