Home + Lookbook | de nieuwe Primark zomercollectie voor kids!

Lookbook | de nieuwe Primark zomercollectie voor kids!

Laat ik maar meteen beginnen door te zeggen dat ik een groot fan ben van Primark voor mijzelf (de spijkerbroeken zitten mij echt als gegoten), maar dat ik het voor Milan altijd tegen vond vallen. Een enkele keer nam ik wel wat voor hem mee, maar echt shoppen deed ik daar niet voor hem. Jammer, want voor meiden zag ik altijd de meest te gekke dingen. Maar ja, ik heb geen meisje hè 😉

Een van de voordelen van bloggen is wel dat je dagelijks persberichten krijgt en zo kreeg ik ook het persbericht van de nieuwe zomercollectie van Primark voor kinderen.

En daar zie ik toch heel erg veel leuke zomeritems en ik deel er vandaag een heleboel met jullie!

We zien dit seizoen veel denim. Daar heb ik laatst al een blog over geschreven, maar wat ik leuk vind aan deze collectie van Primark zijn we lekkere ‘comfy’ stofjes en pasvorm en ik ben zelf een groot fan van de marine look en die zie ik hier ook terug.

Ik begin met mijn selectie voor meisjes:

En voor Milan heb ik toch ook wel heel gave dingen gezien, dus hier mijn selectie voor de jongens:

Wat vind je van deze nieuwe collectie van Primark? Ik vind het super gaaf en ook de prijsjes zijn natuurlijk ook weer klein. Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 10 maart 2016 / 08:12

  Zag net bij iemand anders ook een deel vd meisjescollectie en die vond ik niet zo leuk.
  Maar deze dan weer wel! Nice!

 2. reb
  10 maart 2016 / 08:53

  Ik ga af en toe ook wel eens naar de Primark en soms koop ik wel eens wat voor mijn dochter. Maar ik vind dus dat ze voor meiden niet veel leuks hebben, tenzij je een meisje meisje hebt. En laat ik nu net een stoere dochter hebben….

 3. 11 maart 2016 / 20:54

  Oooh die zomerjasjes en het t-shirt voor jongetjes hebben! Echt hipster.