Home + SnipSnap knipkunst is super hip voor in huis!

SnipSnap knipkunst is super hip voor in huis!

Ik knipte vroeger talloze kleedjes met vouwbaaldjes (herinner je het je nog?) die ik van vervolgens door de hele familie verspreidde. Wie wilde er immers geen handgemaakt en überhip kleedje van mij 😉 Mijn oma legde ze overigens heel trouw over een stoel of op de tafel. De keer erna waren ze alleen op wonderbaarlijke wijze verdwenen haha. En het schaartje waar ik altijd mee knipte heb  ik nog steeds.

Toch doe ik dit eigenlijk veel te weinig met Milan en zelf knip ik ook nauwelijks meer iets leuks. Dit terwijl ik wel redelijk creatief ben en veel samen met Milan knutsel. Ik vind het eigenlijk wel fijn om mooie dingen te maken. Wat veel mensen bijvoorbeeld hebben met breien of haken, het werkt ontspannen.

En daarom vind ik dit zo leuk en wil ik graag deze tip met jullie delen, want kennen jullie SnipSnap al?

SnipSnap is de webshop van Gabie van Pinxteren waar je de gaafste knipwerken kunt bestellen! En als ik knipwerken zeg is het eigenlijk een understatement, want het is gewoon kunst. Het is net alsof iets zo uit de winkel kom rollen, maar in werkelijkheid is alles met de hand gemaakt (geknipt) door Gabie!

Gabie heeft deze passie overgenomen van haar moeder en is nu begonnen met haar eigen webshop waar jij niet alleen decoratieve knipwerken, maar ook gepersonaliseerde knipwerken kunt bestellen.

Waar ik zelf zo verbaasd over ben is dat er zoveel mogelijkheden blijken ze zijn wat betreft knipwerk. Als ik in de webshop kijk zie ik bijvoorbeeld een gave stolp, maar ook een superleuk notitieboekje die erg leuk is om cadeau te geven.

Een andere leuke tip zijn de ingelijste knipwerken met bijvoorbeeld de naam van je kind erin. Of de naam van een pasgeborene waar je binnenkort op kraambezoek gaat. Dan is dit toch een super origineel cadeau?

Ik vind de webshop zelf heel warm en uitnodigend en ik houd ervan als iets echt origineel is. Zeker voor in je huis of om cadeau te geven. En mocht je iets specifieks zoeken dan kun je Gabie altijd mailen .

Zou jij zo kunnen knippen? Ik niet, ik zou echt niet verder komen dan mijn kleedjes van vroeger 😉 Wat is het gaaf om zoiets te kunnen!

 

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 11 maart 2016 / 10:53

    Wow, heel erg gaaf zeg! Ik knipte vroeger idd ook wel eens van die kleedjes en mijn dochter doet het ook heel sporadisch