Home + Een jumpsuit voor jongetjes? It’s all about denim!

Een jumpsuit voor jongetjes? It’s all about denim!

Afgelopen week zag ik ergens op Facebook een stelling voorbij komen. Is een jumpsuit voor jongetjes hot or not? Ik vind het zelf super stoer, mits je het goed combineert. En waarom niet? Zowel jongens als meisjes dragen toch ook tuinbroeken?

Daarna ben ik zelf een beetje gaan speuren op het web naar de trends op het gebied van zomerkleding. Toen ik vanmorgen de gordijnen open deed had ik nog een klein beetje hoop dat er nog iets van blauwe lucht te zien zou zijn, maar het wordt weer een grijze dag. Hoog tijd dus om jouw dag toch iets blauwer te laten kleuren, want deze zomer is het denim all over the place!

En nee, dit is geen gesponsorde post, maar eigenlijk zag ik deze trend, inclusief de denim jumpsuit voor jongens, gewoon op Lindex!

Nu is denim natuurlijk altijd goed en zeker voor kinderen, maar het lijkt wel alsof we deze zomer ook meer verschillende kleuren denim met elkaar gaan combineren en met de komt van de jumpsuit voor jongens en denim schoenen breidt de keuze zich steeds meer uit.

Ook de wijd uitlopende pijpen komen weer terug. Ik hoef je niet te vertellen hoe je dit kan combineren, maar zelf vind ik dat Converse sneakers onmisbaar zijn erbij. En witte kun je ook gewoon kopen, want ik gooi All Stars hier altijd in de was met een flinke scheut Vanish!

Wat vind jij van een jumpsuit voor jongens? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 21 februari 2016 / 14:34

  Ik vind het heel stoer, een spijker jumpsuit bij een jongen! Persoonlijk vind ik het leuker dan een tuinpak, die rechts op de foto zou ik mijn zoontje niet aantrekken..

  • 21 februari 2016 / 14:49

   Ik ook niet, maar die is ook voor meisjes 😉 Dit is een greep uit de hele denim collectie van Lindex 😉 Ik vind het zelf ook wel heel gaaf!

   • 21 februari 2016 / 17:58

    Oh echt, haha!
    Had nog nooit van Lindex gehoord. Prijzen zijn goed te doen! Word dit verzonden vanuit het buitenland?

    • 21 februari 2016 / 20:53

     Ja, dat dacht ik wel. Prijzen zijn inderdaad heel goed te doen. Ik kijk er toch regelmatig even op. Juist omdat je het hier niet zo snel tegen zal komen.

 2. 24 februari 2016 / 17:00

  Ik vind hem super stoer! Net gekeken, vanaf maat 92, ik wacht nog even af of we die maat in het voorjaar gaan aantikken… Inderdaad zo’n tuinbruikje daar ben ik minder fan (oké deze is voor meisjes) maar dan nog ben ik zowel voor jongens als meisjes voor de jumpsuit. Stoere schoentjes erbij en gaan. Oh, ja die luier en zindelijkheidstraining in dat pakje, dat gaat nog wel wat worden ;-).