Home + De leukste Primark Home accessoires voor in de (kinder)kamer!

De leukste Primark Home accessoires voor in de (kinder)kamer!

Dat is fan van de Primark is geen geheim en ik zweer bij de Skinny jeans. Ik kon er alleen nooit zo goed slagen voor Milan, maar de afgelopen keer heb ik toch wat gave kleding meegenomen. Ik vind het echt een leuke winkel waar ik negen van de tien keer goed kan slagen. Niet alleen voor kleding, maar ook voor cadeautjes.

En dus ook voor de leukste accessoires voor in de (kinder)kamer. Ik heb het geluk dat ik voor Mamablogger in een beeldbank kan inloggen en dus al redelijk vroeg kan zien wat de nieuwe collectie van Primark (en andere winkels wordt). Zo nu en dan log ik in en struin ik er lekker rond en als ik écht enthousiast ben deel ik dat natuurlijk weer met jullie 😉

Primark Home voor in de (kinder)kamer

Ik noem bewust de kinderkamer, omdat ik zelf niet alles in mijn woonkamer vind passen (behalvede kussentjes, die zijn te leuk!), maar veel accessoires zijn ook te gek voor in de kinder- en tienerkamer!

Ik heb iets met ananassen. Vraag me niet wat, maar ik vind ze geweldig. Deze zou ik overigens ook zo in de kast zetten.

En ook deze kussentjes vind ik fantastisch. Ze zouden prima bij mij op de bank kunnen, maar ik zie ze ook voor me in een stoere tienermeiden kamer.

Kitsch tot op het bot, maar hoe gaaf is deze goudkleurige flamingo?! Deze zou niet passen in mijn woonkamer, maar ik zie hem wel bij mijn nichtje van 14 op de kamer staan hoor.

Ik zal eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie geen flauw idee had wat dit is, maar het is een accessoire hanger. Heel erg tof bij de kledingkast of in de slaap- of badkamer met kettingen en oorbellen. Ik ben al fan van de vorm en kleur!

Iedereen zou dit najaar zo’n lichtslinger moeten hebben. Wij hebben er ook één. Vorig jaar heb ik ze onder een stolp gedaan en nu zitten ze in een windlicht in de slaapkamer. Super gezellig!

Deze schaaltjes zijn veel te leuk voor de katten, maar ik zou ze gebruiken met een verjaardag of als ik visite heb en er dan wat lekkers op leggen.

Deze fotohouder is ook al zo leuk! Als zou ik hem ook wel op mijn bureau willen hebben om er visitekaartjes en folders aan te doen waar ik nog iets mee moet. Ideaal!

Dit zijn van die kussentjes die ik heel graag op mijn bank wil. Ik vind de kleuren fris en ze passen heel goed bij mijn interieur. Daarnaast ben ik gek op de marmer print en die zie je in het rechter kussentje ook weer terug.

Tot slot weer kussentjes die ik leuker vind op een kinderkamer. De unicorn is hip en happening dus dan kunnen deze kussentjes niet ontbreken op een hippe meidenkamer.

En, begint het al te kriebelen om weer eens langs de Primark te gaan? Houd alvast rekening met de feestdagen, want dit zijn wel de leukste cadeautjes en ze zijn nog leuker voor je portemonnee! Wat vind jij van deze Primark Home collectie? Laat het me weten in de comments hieronder!

Oh ja, deze blog is op geen enkele manier gesponsord. Krijg er dus niet voor betaald, maar hoop vooral jou er blij mee te maken!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *