Home + Waar laten we al die LEGO®?!

Waar laten we al die LEGO®?!

Morgen is het dan eindelijk zover: Kerst! En dat betekent in veel gevallen ook cadeautjes! Wij pakken de cadeautjes uit op kerstavond en Milan wordt ook weer verwend. Hij krijgt namelijk best wel wat LEGO® en dan zijn dat ook nog eens grote sets. Heel erg leuk natuurlijk, maar waar laten we het?!

Zoals je misschien al eens hebt gezien hebben we een grote Legotafel. Die stond op een gegeven moment propvol dus die hebben we een stukje verlengt. Toen ook dat vol stond vond ik een oude pallet langs de weg en daar maakten Patrick en ik in een handomdraai een pallettafel van. Het nadeel is echter dat wanneer je de ruimte hebt, je er ook gemakkelijker iets bij koopt.

Ik riep altijd heel hard dat ik geen plank in de woonkamer wilde. Guess what? Er hangt een heel lelijke plank boven de Legotafel… Milan en zijn klasgenootjes vinden het prachtig en ik ben dan natuurlijk wel blij voor hem dat hij er zoveel plezier aan beleeft. Toch zal ik blij zijn als die plank er ooit af kan 😉

Het is een leuk hoekje, maar het staat ook heel erg vol. Er is al wat LEGO® naar boven gegaan en dat staat op een andere tafel. We zijn nu dus aan het kijken hoe we het in gaan delen en hoewel het me altijd is gelukt, wordt dit best een klus. Een luxe probleem, dat beseffen we ons maar al te goed, maar het wel iets wat Milan spaart. Verder kopen we weinig speelgoed voor hem en heeft hij echt vaste verzamelingen. Ook letten we erop dat speelgoed duurzaam is.

Dit zijn de sets die hij vanavond krijgt:

Dit is er ook weer één van LEGO Friends, maar Milan vindt het geweldig! Een leuke en uitgebreide set die ook weer prima voor jongetjes kan.

Deze stond al lange tijd op zijn wishlist. Hij heeft al veel auto’s en ook de boot hebben we een keer voor Mamablogger gekregen, maar deze had hij nog niet. Ik vind deze overigens zelf ook wel heel leuk, maar wacht nog altijd op een nieuw ziekenhuis.

Wat een verwennerij hè? Hij krijgt dan ook nog wat kleine dingetjes en dan is het voorlopig écht klaar!

Wij gaan ondertussen de boel maar weer verbouwen 😉

Waar laten jullie het speelgoed van de kinderen en wat doen jullie met de LEGO® blijft dat in sets staan of wordt het op een gegeven.

Liefs, Marisca

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 24 december 2016 / 12:37

    Herkenbaar dat lego probleem. Dochterlief heeft inmiddels al veel lego Friends. Vanavond bij omi met kerst krijgt ze nog 2 doosjes. En over 6 weken is ze alweer jarig en krijgt ze ook weer dozen,

    1 geluk, we gaan verhuizen met een speelkamer. Dus daar gaat een plekje komen voor haar lego, waarschijnlijk ook gewoon met een plank.