Home + Juffentraktaties maken met de spulletjes uit de Beauty Adventskalender van Action

Juffentraktaties maken met de spulletjes uit de Beauty Adventskalender van Action

Eerder liet ik jullie de nieuwe Beauty Adventskalender van Action zien. Ik opperde toen al het idee om met de beauty spulletjes uit deze kalender juffentraktaties te maken. Ik ben met dat idee aan de slag gegaan en deel vandaag het eindresultaat met jullie!

Juffentraktaties?

Milan en Floris zijn bijna jarig en er mag nog worden getrakteerd op school mits de traktaties coronaproof zijn. Eerder liet ik de Yahtzee traktatie van Milan al zien en later de traktatie van Floris. Voor de twee juffen van Floris maakte ik ook een Yahtzee cadeautje, maar Milan mag nog de klassen rond en had dus meer traktaties nodig. De Yahtzee blokken waren uitverkocht bij de Action en ook de afgelopen weken kon ik ze niet vinden. Ik had er nog een paar, maar niet voldoende voor alle leerkrachten. Ik maakte de Yahtzee blokken op en keek rond naar wat we nog in huis hadden waarmee ik leuke juffentraktaties kon maken. Ik had nog een weekplanner en wat maskertjes, maar ook dat was niet voldoende.

Tijdens het schrijven van het artikel over de beauty adventskalender ontstond dit idee en afgelopen week ben ik ermee aan de slag gegaan.

Dit is de beauty adventskalender van Action waar ik het over heb. 

Wat heb je nodig voor deze juffentraktatie?

  • Uiteraard de beauty adventskalender van Action
  • Foliezakjes
  • Lint
  • Ik gebruikte tot slot papieren onderzetters van Wibra om het leuk in te pakken. Dit hoeft echter niet natuurlijk.

Wibra heeft superleuke papieren onderzetters in verschillende printjes. Ik kocht deze. 

De cadeautjes inpakken en het eindresultaat

Ook dit is een super eenvoudige (en coronaproof) traktatie. In ieder zakje deed ik een papieren onderzetter. Daarna koos ik twee producten uit de kalender die bij elkaar pasten. Vervolgens stopte ik deze in het zakje en bond ik het zakje dicht met lint. Super makkelijk en het ziet er heel vrolijk en feestelijk uit.

Er zaten echter wel een aantal producten in de adventskalender die ik niet heb gebruikt, omdat ik dat een beetje gek vond. Zo heb ik de badmuts, de voetenscrub en de nagelriemschuiver niet gebruikt. Die laatste is niet perse gek, maar als je niet weet wat het is (en dat staat nergens vermeld als je het apart inpakt) staat het een beetje vreemd in een pakketje.

Een mand vol blijmakers

Uiteindelijk heb ik alles in één mand gedaan met de overige Yahtzee traktaties, de maskertjes en de weekplanner. Lekker divers en de juffen kunnen kiezen. Voor ons is het overigens ook praktisch, omdat we flink aan het opruimen zijn vanwege de verhuizing.

Wat vinden jullie van deze juffentraktatie? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Sandra
    6 oktober 2020 / 09:18

    Leuk maar hier gewoon doos chocolaatjes mee want vergeet altijd dit soort dingen als het zo ver is. En ik nooit weer hoeveel klassen ze afgaan