Home + De nieuwste beauty adventskalender van Action is de leukste tot nu toe! Editie 2020

De nieuwste beauty adventskalender van Action is de leukste tot nu toe! Editie 2020

Nog 101 dagen te gaan tot Kerst en ik kan niet wachten. Ik hou van deze tijd van het jaar en al helemaal van Kerst. Toch was ik er nog helemaal niet mee bezig, maar dat gevoel werd aangewakkerd toen ik de nieuwste beauty adventskalender van Action zag. Er stonden notenkrakers op en daar scoor je bij mij sowieso punten mee 😉 Hij belandde in het karretje en afgelopen weekend maakte ik hem open. Ik laat hem jullie alvast zien én vertel welk leuk idee ik ervoor heb bedacht.

De nieuwste beauty adventskalender van Action

Op 17 september 2019 schreef ik over de beauty adventskalender van dat jaar. Die was toen in de weekaanbieding en het toeval wil dat ik er nu weer over schrijf terwijl hij weer in de weekaanbieding is. Normaal gesproken kost deze adventskalender €9,99 en nu €8,88. Vorig jaar was hij rood met goud (volgens mij is deze nu ook weer te koop) en vloog hij al de winkels uit. Dit jaar is ‘ie totaal anders, maar ik vind hem nóg leuker. Hij ziet er namelijk uit als een groot winkelcentrum in kerstsfeer. Inclusief mooie etalages, een boom in het midden en notenkrakers. Deze is wat mij betreft nog leuker om naar te kijken.

In en rond de grote kerstboom zitten de 24 vakjes die je open kunt maken.

Wat zit er dit jaar in de adventskalender van Action?

Ik heb uiteraard alle vakjes al open gemaakt en dit zit er precies in:

 1. Handcrème 30 ml
 2. Badbruisbal 30 gram
 3. Bodylotion 50 ml
 4. Badmuts
 5. Zeep 30 gram
 6. Bodyscrub 50 ml
 7. Nagelvijl
 8. Douchegel 50 ml
 9. Gezichtsscrub 30 ml
 10. Nagelriemschuiver
 11. Badroos
 12. Voetenscrub 50 ml
 13. Lippenbalsem 10 gram
 14. Haarmasker 50 ml
 15. Gezichtsreiniger 30 ml
 16. Douche puff
 17. Haar scrunchie
 18. Conditioner 50 ml
 19. Body mist 30 ml
 20. Opvouwbare spiegel
 21. Body butter 50 ml
 22. Dagcrème 30 ml
 23. Badbruistablet 30 gram
 24. Shampoo 50 ml

Een super leuke inhoud die echt de moeite waard is wat mij betreft. Wat mij opvalt ten opzichte van de adventskalender van vorig jaar is dat de items die erin zitten groter zijn waardoor je er dus meer plezier van hebt. Vorig jaar zaten er nog dingen in als een tenenspreider, een toilettasje en een nagelknippertje. Het lijkt wel alsof Action dit jaar de bestsellers heeft verzameld waaronder de body mist, de lippenbalsem en het haarmasker.

Ook bestond de kalender van vorig jaar uit drie verschillende lijnen. Dat is dit jaar niet het geval. Dit is één lijn waarin alle verpakkingen er even leuk uitzien in de kleuren roze, goud en zwart.

Leuk idee!

Omdat de verpakkingen groter zijn en de items wat mij betreft meer bruikbaar zijn, kun je er ook iets anders leuks mee doen. Vorige week liet ik jullie Milans Yahtzee traktatie zien en vertelde ik dat ik ook zulke pakketjes wilde maken voor de juffen. We kwamen echter wat Yahtzee blokken te kort. Iedere keer als we erheen gaan zijn ze echter uitverkocht dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Dat heb ik gevonden in deze kalender, want ik ga hier leuke pakketjes mee maken voor de juffen! De items die overblijven gebruik ik lekker zelf en misschien koop ik nog wel zo’n kalender om cadeau te doen.

Wat mij betreft is deze adventskalender van Action de leukste tot nu toe en ga ik lekker ongegeneerd aftellen naar Kerst. Wie doet er met mij mee 😉?

Ga jij de kalender dit jaar ook weer shoppen? Laat het me weten in de comments hieronder, op Facebook of op Instagram.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

 1. laura
  15 september 2020 / 11:25

  Ik twijfel nog of ik de kalender wil shoppen. Heb er al 2 x naar staan kijken want hij ziet er heel leuk uit maar ben niet zo van de beauty producten

 2. Bianca
  15 september 2020 / 16:08

  Nee hoor ik tel niet af naar de kerst. Ik geniet juist zo van de lente en zomer. Een goede winter met lekker sneeuw enzo lijkt me wel wat maar helaas zijn onze winters meestal flink nat en harde wind.

 3. 15 september 2020 / 17:00

  Wat een leuke inhoud! En geen geld dat ding 🙂