Home + De superleuke nieuwe HEMA collectie voor de kinderkamer!

De superleuke nieuwe HEMA collectie voor de kinderkamer!

Wij bloggers krijgen dagelijks mailtjes binnen met allerlei persberichten. Hier doe ik lang niet altijd wat mee, maar er zijn persberichten die eruit springen en waarvan je zo enthousiast wordt dat je er meteen wat over wilt schrijven. Dat is nu ook het geval met deze nieuwe HEMA collectie voor de kinderkamer. Een echte herfstcollectie met als thema ‘bosdieren’. De nieuwe collectie is kleurrijk, bestaat uit leuke en vrolijke prints en je krijgt meteen zin in een complete restyling van de kinderkamer(s). Ik laat de nieuwe collectie aan je zien aan de hand van te gekke inspiratie foto’s.

Opruimen wordt leuk!

De voorjaarsschoonmaak kennen we wel, maar na de zomer heb ik ook altijd de behoefte om letterlijk en figuurlijk de bezem door het huis te halen. De zomerkleding maakt plaats voor de winterkleding en wat te klein is verkoop ik vervolgens weer via Facebook of Instagram. We maken het thuis extra gezellig met nieuwe accessoires of we veranderen de boel een beetje en schuiven met onze spulletjes. Zelfs de schuur moet er na de zomer aan geloven en wordt opgeruimd. Dat is nu helemaal het geval vanwege onze verhuisplannen. Ik heb zin in het herinrichten met onze bestaande meubels. Ik kijk vooral uit naar het decoreren van de kinderkamers en mijn nieuwe werkplek op zolder. Ik heb er allemaal leuke low budget ideeën bij. Deze nieuwe HEMA collectie komt daarom als geroepen.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd gaat in mijn geval zeker op, want ik vind het heerlijk als alles schoon en fris is. Dat geldt overigens alleen voor mij, want Milan krijg ik nooit zo ver hoor 😉 Ook daar lijkt HEMA aan gedacht te hebben, want er zijn ook te gekke items waardoor opruimen een stuk leuker wordt.

Het thema komt terug in het vrolijke beddengoed, de gezellige vloerkleden en veelzijdige wanddecoratie. Verder zijn er letterklapkratjes, opbergmanden en wandrekjes zodat de kinderkamer deze herfst knus en opgeruimd door komt.

De klapkratkar

Een paar maanden terug schreef ik al over de letterkratjes. Speciaal voor deze letterkratjes is er nu een klapkratkar ontwikkeld. Hierdoor kan je de kratjes makkelijk vervoeren of opbergen. Voor op de kratjes zijn er letters die erop gezet kunnen worden zodat er makkelijk aangegeven kan worden waar het kratje voor bedoelt it. De wielen zijn gemaakt van rubber waardoor het geen krassen veroorzaakt en de kar kan door middel van een touw voortgetrokken worden. Je kunt je kinderen nu op pad sturen om op te ruimen en waarschijnlijk vinden ze het nog leuk ook!

Bakken met de kids

Samen een appeltaartje bakken en daarna gezellig opeten? Klinkt gezellig en dat is het ook! Ik doe het eigenlijk veel te weinig, maar het kan deze herfst met de nieuwe HEMA-kids home bak en tafelen collectie. Er is keus uit diverse bakvormpjes, houten kookgerei en een keukenschort om knus met de kinderen wat lekkers te maken. Dit kan daarna geserveerd worden op de bordjes en schaaltjes van melamine met een design van bosdieren. Ook in deze serie bijpassend kinderbestek en handige placemats met een onderzijde van kurk, zodat deze goed op tafel blijft liggen, handig om knoeien te voorkomen.

Deze nieuwe HEMA collectie is leuk hè? Ik ben vooral fan van het beddengoed en de klapkratkar. Ik weet zeker dat Floris die geweldig zou vinden. Een leuk idee voor de feestdagen en voor op zijn nieuwe kamer! Klik hier om de nieuwe collectie te bekijken.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *