Home + Inspiratie|Nieuwe collectie Imps&Elfs

Inspiratie|Nieuwe collectie Imps&Elfs

Jullie kennen waarschijnlijk onze gastblogger Brenda wel. Naast dat zij blogt voor Mamablogger, is zij onder andere ook eigenaar van kidsfashion store Kids Department! Het zou voor mij heel gevaarlijk zijn, want waarschijnlijk zou ik wel de halve winkel willen hebben en ben ik uiteindelijk mijn eigen grootste klant 😉

Daarom is het maar goed dat ik het niet ben, maar gelukkig deelt Brenda wel leuke merken en nieuwe collectie met ons. Kende jij Imps&Elfs al? Hoe leuk zijn deze kleuren?!

Ik vind de combinatie van het steenrode met grijs echt supergaaf! Neem dus snel even een kijkje bij de nieuwe Imps&Elfs collectie van Kids Department.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *