Home + Hippe leggings voor…. jongetjes!

Hippe leggings voor…. jongetjes!

De tijd dat moeders alleen maar los konden gaan op meisjeskleding ligt al even achter ons, want voor jongetjes is er tegenwoordig ook zoveel leuks! Toen M nog een baby’tje was begon dat al, want je wilt je kindje zo leuk mogelijk aankleden. En nu M weer even stilstaat in maat 110 én de zomer in aantocht is, kijk ik alweer lekker rond. En ik zie steeds meer leggings bij jongens.

Leggings voor jongens? Ja, ik ben fan!

Je hebt er misschien al een paar voorbij zien komen in M’s outfits, maar ik zie steeds meer hippe moeders op bijvoorbeeld Instagram die hun zoontjes een legging aantrekken. En waarom ook niet? Met de juiste schoenen eronder staat het super stoer en het zit nog eens heerlijk!

Ik koop de leggings voor M overigens wel een maatje groter zodat ze niet te strak zitten. Dan zijn het net stoere skinny’s met een gave print 😉

Ik ben voor je op zoek gegaan naar de leukste leggings. Kijk je mee?

Deze leggings heb ik gezien bij Thief & Bandit op Etsy. Mijn voorkeur gaat uit naar de linker, maar de zwart, witte is wel overal mee te combineren.

Het volgende merk is Mini Rodini. Of je houdt ervan of je vindt het helemaal niets. Ik behoor tot die eerste categorie, maar vind niet alle printjes even geweldig. Toch heb ik wel favorieten uit de nieuwe collectie.

Deze kleurtjes zijn lekker neutraal en met goede basics erop staat het super! Tuurlijk mag je ook meerdere printjes combineren, maar ik ben daar wel wat voorzichtiger mee. M gaat naar school en dan wil je ook niet dat hij buiten de boot valt. Wij vinden het super en M gelukkig ook, anders trekt hij het niet aan, maar toch ben ik op school wel wat terughoudender.

Verder vind ik de leggings van Mini & Maximus heel erg leuk en kijk ik ook weleens bij Zara. Heb onlangs ook al wat laten zien wat ik in de meisjescollectie had geshopt.

Zou jij het durven? Een legging bij je zoontje? Of misschien vind je het wel helemaal niets. Laat het me weten in de comments hieronder.

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 7 april 2015 / 08:18

  persoonlijk vind ik leggings of skinnyjeans niet leuk voor een jongen. Ik ben een mama van 3 meiden en heb zelf een persoonlijke smaak en volg geen mode maar echt mijn eigen mode qua smaak. En dat mag vind Ik. Ik zou zelf niet weten hoe ik een legging bij een jongen zou moeten combineren. Maar ik snap wel dat het een leuke uitdaging is!

  • 7 april 2015 / 14:35

   Hoi Sarra,

   Dank voor je reactie. Inderdaad een uitdaging en het is ook goed dat ieder z’n eigen smaak heeft, anders liepen we er allemaal hetzelfde bij 😉

 2. ilse
  13 januari 2021 / 12:47

  ik vind leggings voor jongens echt fantatisch. Heb net al even bij Etsy gekeken. Maar er is op het moment niks in maat 116.
  Nog andere tips toevallig? Die van Zara zijn geweldig, maar in de nieuwe collectie zijn geen leggings voor jongens. En van de oude collectie heb ik het al, of is zijn maat er niet meer.

  • Marisca
   Auteur
   17 januari 2021 / 21:32

   Heb je Mini Rodini al geprobeerd? En anders eens kijken of Instagram bij de wat kleinere webshops?