Home + De laatste maanden van het jaar | Hier kijk ik het meest naar uit

De laatste maanden van het jaar | Hier kijk ik het meest naar uit

September is begonnen en ik keek er zo naar uit: deze laatste maanden van het jaar zijn favoriet! Althans, bij mij en ik sleep de rest van dit huishouden daar gewoon in mee haha. Ik kijk uit naar donkere avonden met kaarsjes aan, de gezellige etalages, heel veel leuke blogonderwerpen en een agenda vol leuks. Wat er zoal op de agenda staat en waar we naar uitkijken, lees je hieronder.

Concert The Streamers

Volgende week gaan Pat en ik op stap met Milan. We gaan namelijk naar het concert van The Streamers. Hier hebben we zoveel zin in! Niet alleen in het concert, maar ook het feit dat we even wat leuks gaan doen met zijn drieën. Floris gaat trouwens ook wat leuks doen, want die mag bij opa en oma logeren.

Verjaardagen jongens

Als je mij al een tijdje volgt, weet je misschien nog wel dat onze jongens een dag na elkaar jarig zijn (goede timing!). Dat bekent dat we de verjaardagen in één keer vieren voor vrienden en familie, maar dat betekent ook dat ze een dag na elkaar mogen trakteren op school. Nu kun je mij haast niet blijer krijgen, dus ik ben al begonnen met de voorbereidingen 😉 Ik hoop ze weer een mooie dag te bezorgen.

Mega Sint Show

Ook met Floris gaan we iets leuks doen: we gaan naar de Mega Sint Show in de schouwburg. We hebben een knuffel besteld van Party Piet Pablo die ligt te wachten in de kast. Deze krijgt hij van ons (of in zijn schoen, dat weten we nog niet) met een kaartje erbij dat we naar deze voorstelling gaan. Ik denk dat hij daar heel erg blij mee zal zijn! Ik kijk zo uit naar dat blije koppie…

Kerstshows

Nu kan ik zeggen dat ik hier ook heen ga om verslag te doen voor Mamablogger, maar dat is natuurlijk niet zo. Ik ben denk ik de grootste kerstgekkie van de familie en ik ga het liefst naar iedere kerstshow in de tuincentra. Dat doen we natuurlijk niet, maar we hebben wel een bezoekje gepland aan Intratuin Duiven, gaan naar Zevenhuizen en hebben nog wat gepland staan. Royal Christmas Fair in Den-Haag is trouwens ook top!

Versieren voor de feestdagen

Nadat de jongens jarig zijn geweest, begin ik met versieren voor Halloween. Daarna Sinterklaas en Kerst. Vooral de tafelklem zal hiervoor gebruikt worden, maar ik heb ook nog wel wat andere, leuke ideeën. Ik vind het leuk om te doen en even met mijn handen bezig te zijn in plaats van achter een scherm te zitten. Ik maak natuurlijk weer foto’s voor Mamablogger.

Eindelijk weer weg tijdens Kerst

Hier kijken we misschien nog het meest naar uit: dat we weer weg kunnen tijdens de feestdagen. Even lekker naar ons favoriete hotel (voor het huis en de katten wordt uiteraard gezorgd) waar het één en al Kerst is. Het voelt altijd alsof je daar alles even kan vergeten en achter je kan laten om alleen maar te genieten. Hier hebben we echt ontzettend veel zin in en we hopen dat het weer kan.

Verder hebben we nog een paar dagen vrij in de herfstvakantie, vieren we natuurlijk Sinterklaas en heb ik weer een Sint en Pieten geboekt en zijn er vast nog dingen die ik ben vergeten. Laat het maar snel gezellig worden! Waar kijken jullie het meest naar uit in deze laatste maanden van het jaar? Of vinden jullie de laatste maanden helemaal niet zo gezellig en genoten jullie juist van die lange zomer? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *