Home + Diary | Twee verjaardagen, tweede hypnose sessie en vooral lekker druk

Diary | Twee verjaardagen, tweede hypnose sessie en vooral lekker druk

We hebben een lekkere week achter de rug. Het was bij zowel Patrick als bij mij erg druk op het werk, maar tussendoor was er genoeg tijd voor leuke dingen. We hadden twee verjaardagen en zijn zaterdag lekker op pad geweest met zijn vieren. Verder had ik mijn tweede hypnose sessie en bakte ik een bananenbrood. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Ik begin de week weer gezond met oefeningen en scrambled bananen pancakes. Goed begin! Nadat ik de jongens heb weggebracht fiets ik naar mijn werk. Ik heb een onwijs drukke dag en maak geen foto’s meer. ’s Avonds duik ik in een fijn boek. Even een andere wereld.

Dinsdag

Vandaag begin ik de dag in Lekkerkerk op locatie. Hier nemen mijn collega en ik een podcast op met twee andere collega’s. Daarna rijd ik snel door naar kantoor voor een overleg en in de middag werk ik thuis. Ik ga nog wat langer door, omdat ik even in een lekkere flow zit.

Vanmorgen is deze LEGO auto stuk gegaan. Groot drama op de vroege ochtend. Ik heb Floris beloofd er vanavond na het eten naar te kijken en nu moet ik er echt aan geloven. Het lukt mij zowaar om het weer in elkaar te zetten ?.

Mijn zwager wordt deze week 50 en dus maken we een cadeautje.

Woensdag

Vandaag is de tweede hypnose sessie en ik moet daar nuchter heen. Omdat ik dus tijd over heb in de ochtend, kook ik alvast het soepje voor vanavond.

De jongens zijn naar school en ik rij alvast naar Bloemendaal voor wat boodschappen. Vervolgens rij ik door naar de praktijk voor de sessie.

Na de sessie, waar ik komende woensdag alles over zal vertellen, rij ik door naar de begraafplaats waar mijn oma ligt. Afgelopen maandag zou ze jarig zijn geweest, maar toen kon ik er niet heen vanwege werk. Ik breng haar daarom vandaag een bloemetje. Ze wordt nog zo gemist.

Eenmaal thuis bak ik eerst een bananenbrood die vervolgens ruim een uur in de oven moet. Ondertussen ga ik aan het werk voor mijn werk en lunch ik. Gek eigenlijk hoe dat werkt. Ik had vanmorgen ontzettend veel trek en nu kan ik dit nog maken zonder iets gegeten te hebben.

Lunch met de budgetspecial van Vriendin.

Hij is goed gelukt al zeg ik het zelf. Hij is lekker en ook de jongens vinden hem erg lekker. Ik wil de plakjes meenemen als tussendoortje naar bijvoorbeeld mijn werk. De rest van de middag ben ik aan het werk voor mijn werk en Mamablogger.

Donderdag

Ik werk vanochtend op kantoor en als de jongens uit school komen moeten we weer door naar de tandarts voor de controle. Kijk dat koppie van Floris! ? We komen allemaal goed door de controle en hebben geen van alleen een gaatje of iets anders geks. Heel fijn!

Na de tandarts werk ik nog even door en omdat Patrick zelf ook laat is, werk ik nog even wat langer door. Ondertussen houden we het nieuws over Queen Elisabeth in de gaten.

Terwijl we het nieuws rondom het overlijden van de Queen volgen, maken we ons klaar voor een klein feestje. Mijn zwanger wordt morgen 50 en Pat gaat morgenochtend heel vroeg daar versieren.

Vrijdag

Om 4.00 uur gaat Patrick uit bed om zo vroeg mogelijk de tuin van mijn zus en zwager te versieren.

Feestje! En ja, ik heb mij heel goed kunnen beheersen met de hapjes. Een stuk of drie gezonde hapjes gegeten. Vond het best sterk van mijzelf haha. En kijk Milan nou met zijn grote neef Stijn. Zo leuk!

Zaterdag

Ik ga weer vroeg wandelen en vind het echt heerlijk!

Daarna is het tijd om het huis even door te gaan. Alle wassen wegwerken, alles stofzuigen en dweilen en lekker schoonmaken. Ik hou van die zaterdagen.

Nadat Floris bij de kleutergym is geweest, rijden we even door naar de Action, Van der Spek en vervolgens nog naar de stad.

Floris koopt van zijn gespaarde zakgeld een koffer vol Legostenen. Hij vindt het net zo leuk als zijn broer en bouwt erg graag.

Ik ga vroeg naar bed, want ik heb last van enorme hoofdpijn. Toch kan ik het niet laten een foto te maken van deze twee. Ze zijn al zo lang bij ons!

Zondag

Ik heb nog steeds flinke hoofdpijn, maar ga toch vroeg lopen in de hoop dat dat even goed doet. Ik loop wat minder, maar het is wel heerlijk en hoewel de hoofdpijn niet is verdwenen ben ik heel erg blij dat ik toch ben gegaan.

Ik werk gedurende de ochtend aan Mamablogger voor de komende twee weken en beantwoord wat mailtjes. Aan het einde van de ochtend gaan we naar vrienden voor een verjaardag. Daar lunchen we gezellig en halverwege de middag rijden we naar huis. Als we bijna thuis zijn, staan mijn zus en zwager voor de deur, ze wachten even op ons en terwijl ze wachten komen mijn ouders er ook aan. We zitten nog even buiten, kijken naar de Formule 1 (weer een overwinning voor Max en wat leuk dat er nog een Nederlander mee reed die het goed deed).

En eindelijk mag ik weer wat patatjes eten. Hier heb ik zo naar uitgekeken!

Hoe was jullie week? Ik hoop natuurlijk goed. Fijne, nieuwe week gewenst!

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *