Home + Het goedkopere broertje/zusje van Vingino, het nieuwe kinderkledingmerk Raizzed!

Het goedkopere broertje/zusje van Vingino, het nieuwe kinderkledingmerk Raizzed!

Begin dit jaar werd er een nieuwe kinderkleding merk gelanceerd; Raizzed. Moederbedrijf Vingino lanceerde dit merk tijdens een kinderkledingbeurs en de collecties liggen nu in de winkels. De naam is te danken aan het Engelse “born and  raised”, oftewel geboren en opgegroeid. Het merk vindt dat ieder kind moet kunnen opgroeien in denim en kwalitatief goede kleding moet kunnen dragen waarin ze zichzelf kunnen zijn. De collectie bestaat uit vaste basics tegen vaste prijzen en die zijn een stuk vriendelijker dan die van grote broer Vingino.

“We are born and raizzed in denim”

Lange tijd was op beurzen vaak vraag naar goedkopere items van Vingino. Hier kon het merk echter niet aan voldoen omdat dat niet paste bij Vingino. Met Raizzed kan aan de vraag van de klant worden voldaan en wordt toch dezelfde kwaliteit geboden. De collectie bestaat uit een paar basis items: toffe t-shirts, longsleeves, sweaters, jeans en jassen. Deze hebben allemaal dezelfde prijs:

  • T-shirts kosten €14,99
  • Longsleeves kosten 19,99
  • Sweaters kosten €29,99
  • Jeans kosten €39,99
  • Jassen kosten €69,99

Verder zijn er nog een aantal joggingbroeken en jeggings die €29,99 kosten.

Ik ben fan

Ik ben fan en mijn favoriete kinderkledingwinkel in Gouda verkoopt dit merk sinds kort 🙂 Ik vind het echt heel leuk en dat komt denk ik door de kleuren en de eenvoud. Ergens doet het mij denken aan Levi’s. Daar zie je ook altijd hetzelfde logo op terug. Het enige nadeel van Levi’s vind ik dat het altijd dezelfde basic kleuren zijn (dat is dan ook het enige nadeel hoor haha). Bij Raizzed vind ik de kleuren heel vrolijk en het contrasterende logo past er goed bij.

De maten

De maten lopen van maat 92 (dus Floris kan het ook al aan!) tot en met maat 176 (2 tot 16 jaar). In ieder geval te dragen tijdens de gehele basisschoolperiode en nog even daarna.

Ja, ik ben oprecht enthousiast en wil binnenkort een sweater voor Milan kopen. Ook wil ik even kijken hoe de jeans bij hem vallen. Ik vind de prijzen fijn en heb het al even gezien in de winkel dus kan zeggen dat de kwaliteit goed oogt en voelt. Daarnaast ziet het er stoer uit en nogmaals, ik vind die basic stijl gewoon heel tof.

Hadden jullie al gehoord van Raizzed? Of heb je misschien al wat in de kast hangen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Sandra
    18 augustus 2019 / 11:34

    Is ook op een website te vinden?