Home + Het balboekje voor bloggers| het Hema blogboekje

Het balboekje voor bloggers| het Hema blogboekje

Ik kijk altijd tussen de stationary van de Hema. ik vind namelijk alles leuk en kan opeens ook alles gebruiken. Boekje voor notities zus, stempels voor notities zo, stickers hier en masking tape daar. Alles is even leuk!

Gisteren kon ik de verleiding echt niet weerstaan, want Hema denkt ook aan bloggers en hebben voor hen een ’to do & to blog’ boekje!

Het is een klein boekje wat je gemakkelijk meeneemt in je tas. En dat vind ik heel erg fijn, want ik ben heel erg van de lijstjes. Als je het boekje open doet zie je links het blok ’to do’ en rechts het blok ’to blog’ voor al je blog ideeën. Perfect toch?!

Ik ben fan en hij zit inmiddels in mijn tas om vol geschreven te worden. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want dit boekje kost maar €1,95!

Kortom, dit is het balboekje voor bloggers!

Hema blogging boekje Marisca Kenter

Een echte Hema look & feel

Hema Blogboekje Marisca kenter

Perfecte indeling

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *