Home + Hello lifestyle blog!

Hello lifestyle blog!

Lang gezocht en nu dan toch écht gevonden; mijn blogniche! Ik miste al lange tijd een echt focus voor mijn persoonlijke blog. Ik blogde over de combi webshop, gezin en daarnaast nog een baan, afgewisseld met social media tips en trics, maar het roer gaat definitief om! De nieuwe niche is er met nog een vleugje van de oude. Dus dag rommelige blog en hello lifestyle blog voor drukke (werkende) moeders! Gewoon herkenbare situaties, maar ook kidsfashion, shoplogs en is heb jij een webwinkel of staat deze op jouw wishlist? Ik blog nog steeds over de dingen die ik meemaak en waar ik tegenaan loop als webshop eigenaar. Ook deel ik musthave apps met je en de leukste updates op social media gebied. Ik blijf natuurlijk wel een social media meisje hè? 😉

Kortom, een lifestyle blog voor hippe moeders met ambitie!

Verwacht alleen geen recepten, want ik heb een hekel aan bakken en koken. Tenzij ik daar een goede gastblogger voor vindt natuurlijk 😉 Ik heb het aantal categorieën terug gebracht en alle geschreven blogs soms in een andere categorie gezet. Ook zijn er wat blogs verwijderd. In ieder geval zijn de meeste blogs nog terug te lezen.

Ik ben er helemaal klaar voor, heb er zin in en hoop dat jij deze verandering kan waarderen, dat je erom kan lachen, dat het je soms ontroert, dat je je erin herkent en da het je inspireert. Een persoonlijk kijkje in de keuken van Marisca. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

focus, blog niche Marisca Kenter

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *