Home + Gratis Printable | Wanneer een schoentje zetten?

Gratis Printable | Wanneer een schoentje zetten?

Zaterdag is de grote dag, want dan komen Sint en de Pieten weer aan in Nederland! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb hier al een stuiterend jongetje dat niet kan wachten. Wij staan dus gewoon weer langs de kade te zwaaien. En als Sinterklaas dan zegt dat je ’s avonds je schoentje mag zetten kan de dag helemaal niet meer stuk voor de kinderen, dat begrijp je 😉

En als het aan de kinderen ligt zetten zij het liefst iedere avond hun schoen tot 5 december. Logisch, maar daar denkt de portemonnee van de Sint iets anders over haha. Nu hebben de meeste kinderen helemaal nog geen besef van data en het aantal dagen, maar we kunnen ze natuurlijk wel een handje helpen.

En dan hoeven we zelf niet iedere avond uit te leggen waarom er nu geen schoen gezet mag worden.

Gratis printable

Ik maakte daarom een gratis printable voor jullie met een ‘schoen zet kalender’. Alle dagen staan erop vanaf morgen tot 5 december. Je kleurt de data dat je kind zijn/haar schoentje mag zetten en hangt hem vervolgens ergens op. Je kind mag dan de dagen afstrepen en op de gekleurde dagen mag de schoen gezet worden! Ontzettend leuk toch?!

Zoals je ziet is de kalender lekker neutraal en is hij daarom ook nog leuk om op te hangen. Deze printable is een PDF die heel gemakkelijk uit kunt printen.

Ik hoop dat jullie er blij mee zijn en vertel het gerust verder aan andere ouders. De Sinterklaasperiode is al druk genoeg dus iedere vorm van structuur en duidelijkheid is dan welkom 😉 En dat geldt voor alle gezinnen met stuiterende kinderen haha.

Heel veel plezier ermee en ik wens jullie heel gezellige Sinterklaas weken! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Liefs, Marisca

 

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 8 november 2016 / 21:48

    Wat super leuk is dat.
    Hier komt zo sintmaarte vrijdag.
    Hier is dat nog ietsjes anders in België.
    Maar provincies zijn sintmaarten en andere provincies is dan weer sinterklaas.