Home + Vanaf vandaag verkrijgbaar: houten speelgoed van Lidl!

Vanaf vandaag verkrijgbaar: houten speelgoed van Lidl!

Het is zondagavond terwijl ik dit typ en ik heb net de laatste hand gelegd aan de photodiary van afgelopen week. Ik moet eigenlijk aan de slag met een freelance klus en daarna wil ik naast Patrick op de bank ploffen. Maar dan sroll ik nog even snel door Facebook en zie ik waanzinnig houten speelgoed van de Lidl voorbij komen. Vanaf vandaag verkrijgbaar in de webshop (ik weet niet of ze het ook in de winkels hebben) en ik vind dit zó ontzettend gaaf dat ik alles even laat vallen en meteen begin met deze blog.

Move over IKEA keukentje, want deze van Lidl is net zo leuk en toch wel behoorlijk wat goedkoper!

Daarnaast is er nog zoveel meer houten speelgoed te koop voor heel fijne prijsjes en hoe leuk is dat voor de feestdagen?!

Het houten speelgoed keukentje van Lidl

Ik zag als eerste het houten speelgoed keukentje en toen ik de prijs zag was ik oprecht verbaasd. Hij kost €59,99 en dat is toch €20 goedkoper dan het bekende keukentje van IKEA en ik vind deze net zo leuk. Begrijp me niet verkeerd, ik ben fan van IKEA, maar in dit geval zou voor mij de keuze snel zijn gemaakt.

Het keukentje is in hoogte verstelbaar en de kookplaat is voorzien van LED lampjes zodat het net echt is.

Keuken accessoires en etenswaren

Daarnaast zijn er ook heel veel houten accessoire sets te koop bij het keukentje. Deze kosten €9,99 per set en dat vind ik dan wel weer heel leuke schoencadeautjes. De sets met etenswaren kosten zelfs maar €6,99.  Dit zijn mijn favorieten.

Mijn grootste favoriet is toch wel de taart en de mixer met de zakjes. Hoe origineel zijn deze?! Deze sets zijn natuurlijk leuke aanvullingen en misschien kun je met de familie het compleet maken. Of je koopt alvast wat voor onder de kerstboom.

Het houten speelgoed winkeltje van Lidl!

Nadat ik dit allemaal had gezien keek ik nog even verder en toen viel mijn oog op het houten winkeltje. Een kleine mini Lidl met een krijtbord en allemaal vakjes. Zo’n winkeltje had een vriendinnetje van vroeger en ik was daar altijd heel jaloers op als kind. Ik vond zo’n winkeltje echt geweldig. Dit winkeltje doet mij echt denken aan het winkeltje van toen. Ik weet zeker dat deze garant staat voor heel wat uren speelplezier.

Ik hoop dat jullie blij zijn met deze tip. Misschien is dit ook wel wat voor scholen of kinderdagverblijven. Hoe dan ook, dit is echt heel voordelig en zeker voor houten speelgoed.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties

 1. 7 november 2016 / 09:13

  Ziet er inderdaad leuk uit, al lijkt het keukentje wel heel erg op die van ikea ?. Wij hebben al een ikea keukentje (via marktplaats) gepimpt maar die setjes zijn ook wel heel leuk, die ga ik onthouden.

 2. Sandra
  7 november 2016 / 09:49

  Zo jammer dat we de ruimte niet hebben of de Lidl moet ook extra ruimte om je huis te zetten verkopen?

 3. 7 november 2016 / 13:18

  Wauw ziet er leuk uit zeg! Dat doen ze goed! Echt van die items die straks zo uitverkocht zijn

 4. 8 november 2016 / 20:29

  Echt heel leuk houten speelgoed! Een keukentje hebben we al, maar de setjes om de keuken uit te breiden daar ga ik snel naar kijken.