Home + Fotoshoot voor Libelle :-)

Fotoshoot voor Libelle :-)

Schandalig! Ik heb gewoon bijna een hele week geen blog geschreven! Nee, ik was niet met vakantie, niet “blogmoe”, geen sabbatical of iets in die trant, ik had het gewoon heel erg druk. En dat is het normaal ook, maar deze week was anders. Hectischer, chaotischer en voor ik het wist was deze week voorbij.

Een week vol met afspraken, workshops, belastingaangiftes,  werken, voorbereiden van allerlei zaken, maar ook de week van de Libelle fotoshoot! En hoe gaaf was dat?! Begin maart het interview al gehad (over vrouwen die in de crisis hun kans zagen, wat dus voor mij de webshop betekende) en afgelopen zaterdag was dan eindelijk de fotoshoot.

Zoals gewoonlijk waren wij er weer veel te vroeg, dus zijn we even een rondje gereden over dat terrein met vervallen panden, een grote rode vuurtoren en de vele verlaten vissersboten.

Het zou het perfecte decor zijn voor Flikken Maastricht en een mislukte drugsdeal en Milan deelde dat gevoel, die vond het eng en wilde graag weer snel de auto in. Goed, de vuurtoren was wel erg mooi 😉

Oké, wij dus weer terug naar het pand waar we moesten zijn. Oud en behalve een auto voor de deur zagen we verder helemaal niets of niemand. Uiteindelijk kwamen er twee auto’s aan met in de ene auto, zo bleek, de visagiste en in de andere de styliste. Met elkaar dat oude pand in gegaan, maar eenmaal boven was het perfect. Wat een gave studio was dat! Het ontvangst was geweldig, de mensen superaardig en zelfs Milan werd in de watten gelegd met koekjes, snoepjes, klei, kleurpotloden en dieren waar een hele boerderij mee kon worden gebouwd.

Ik ging al snel in de make-up, daarna kreeg ik de kleding en vervolgens op de foto. Over de kleding mag ik niet teveel zeggen, dit heeft te maken met het kleurthema en het is ook niet leuk als ik dat van tevoren al vertel 😉

Het was een super ervaring en wat is het leuk om mee te maken! Het interview inmiddels ook al terug gelezen en ook die is leuk geworden. Precies zoals het is en behoorlijk openhartig. Nieuwsgierig? In week 23 sta ik erin en dat is de week van 2 juni 😉

En oké, ik beloof deze week vaker te bloggen!

P.s. Gisteravond ging de geheel vernieuwde website van Vriendinnenonline live en ik blog voor de categorie social, apps en gadgets, lees hier mijn eerste blogpost voor Vriendinnenonline!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 3 april 2014 / 15:24

  He wat leuk, zo’n fotoshoot. Ben ook benieuwd naar het interview. Ik hou de Libelle in de gaten 😉

  • 6 april 2014 / 10:08

   Hoi Petra,

   Ja, het was ook heel erg leuk! Weer een ervaring rijker ook 😉 Dit item komt in Libelle 23 en dat is de week van 2 juni als ik het goed heb begrepen 😉