Home + Koos inspiratieloos…

Koos inspiratieloos…

Voor het eerst dit jaar ben ik eigenlijk wat inspiratieloos voor het schrijven van een blog. De onderwerpen zijn heel even op. Wat ik me ook bedenk, het is het allemaal net niet. Niks, noppes, nada… Heel Google afgespeurd en nog steeds niks.

Daarom maak ik gebruik van een hulplijn, tenminste, ik hoop dat jullie mijn hulplijn willen zijn 😉

Dus is mijn vraag aan jullie; wat willen jullie van mij weten? Je mag alles vragen! Of ik er antwoord op geef is een tweede, maar iedere vraag kan wel inspiratie geven voor nieuwe posts. Wil je iets persoonlijks van me weten of wil je juist iets weten over de webshop of op het gebied van social media? Het kan van alles zijn.

De reden van mijn inspiratieloos zijn is dat ik bezig ben met het opzetten van een fashionblog met een link naar mijn webshop. Zodra de blog eenmaal goed staat kan ik de blogs beter verdelen, inplannen en dit dus combineren. Maar deze blog moet dit eerst wel staan. En hij staat, maar moet natuurlijk nog wel gevuld worden.

Die ideeën waren er al, maar de content en blogs moeten wel gemaakt en geschreven worden. Ook de pagina’s moeten gevuld, mailadressen moeten worden gecheckt, alle instellingen moeten goed ingesteld worden en natuurlijk gaat dat nooit helemaal zoals ik dat wil; in één keer! Bij mij gaat namelijk nooooooit iets in één keer. En dat geeft niet, maar het kost wel extra werk en dus tijd.

Dus, om een lang verhaal niet nog onnodig langer te maken, ik ben benieuwd naar jullie vragen, opmerkingen of misschien wel tips. Alles kan aanleiding geven tot een nieuwe blog en kan aanzetten tot nadenken. Ben gewoon op zoek naar inspiratie, that’s it!

Was getekend, Koos Inspiratieloos

Inspiratie Marisca Kenter

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. Checklist Webwinkel
  25 maart 2014 / 11:32

  Goedemorgen,

  Het is gissen of dit in je blog past, maar ga jij nog op vakantie dit jaar? En zo ja, blijft je webwinkel wel open als jij weg bent?

  In Checklist Webwinkel verschijnt binnenkort een artikel met tips voor vakantievierende webwinkeliers, maar we zijn altijd benieuwd ervaringen en tips uit de praktijk.

  En ik ben benieuwd of dit je ‘Koos-schap’ helpt op te lossen?

  • 25 maart 2014 / 17:03

   Hoi,

   Ja, dat is een goede! Hier kan ik zeker wel wat mee, wanneer komt het artikel in Checklist Webwinkel, dan houd ik hier rekening mee.

   Groetjes,
   Marisca (iets minder inspiratieloos)

  • 25 maart 2014 / 17:04

   Hoi Ines,

   Nee, kende ik nog niet, maar ga daar zeker even naar kijken, dankjewel!

   Groetjes,
   Marisca