Home + Floris’ Outfits | Veel nieuwe kleding en alles staat leuker nu hij kan lopen

Floris’ Outfits | Veel nieuwe kleding en alles staat leuker nu hij kan lopen

Vorige week schreef ik een artikel over de wat strakkere joggingbroekjes voor jongetjes. Ik beloofde toen dat er weer een nieuwe Floris’ Outfits aan zat te komen zodat jullie kunnen zien hoe dit soort broekjes staan. Ook kan hij nu lopen. De kleding staat dan net wat leuker. Nou, genoeg gezegd, ik laat de outfits gewoon aan jullie zien:

Nieuw merk uitproberen

Deze kleding is het nieuwst en nu al een favoriet. Het setje staat ontzettend leuk en de stof is heel erg fijn waardoor het ook heel erg lekker zit. De kleding is van Gymp en dat merk hebben we nog niet eerder gehad voor de jongens. Ik kocht deze in de sale en was er nog geen twee tientjes voor kwijt. De sokjes zijn van Tommy Hilfiger en staan vooral heel leuk met de blauwe Reebok sneakers van Floris.

Zijn enige spijkerbroekje

Dit is momenteel Floris’ enige spijkerbroekje en deze is van Tumble ’n Dry. Wat betreft broeken is dit één van mijn favoriete merken. De sokjes zijn van Z8 en de sneakers van Reebok. Ik ben momenteel een groot fan van donkerblauwe sneakers. Toch leuk in de zomer, het is weer eens wat anders én ze blijven langer mooi dan witte sneakers 😉 Het truitje is van WE en het gele jasje is ook van Tumble ’n Dry. Lekker stoer outfitje!

Oranje boven

Niet heel erg bijzonder, maar wel vrolijk en altijd goed. Het streepjesbroekje is heel zacht en zit erg lekker. Ook deze is van Tumble ’n Dry. Het truitje kochten we laatst in de sale bij Name It.

Budget truitje

Dit broekje is een bekende, want deze liet ik vorige week al zien in het artikel over de joggingbroekjes die smal vallen. Deze is ook weer van Tumble ’n Dry en zit wat strakker bij zijn benen. Het truitje is een echte budget buy, want deze is van Zeeman. De kleur van dit truitje staat hem heel goed en de pasvorm is ook heel mooi. Misschien kun je hem nog bemachtigen.

Gouwe Ouwe’s

Dit setje hangt al heel lang bij Floris in de kast en hij kan het ook al heel lang aan. Dit broekje is, hoe kan het ook anders, ook van Tumble ’n Dry en het truitjes is van Like Flo. Beiden blijven mooi staan en gaan lang mee.

Sokken over de broekspijpen

Je hebt misschien wel gezien dat ik vaak de sokjes over de broekspijpen doe. Dit doe ik vooral omdat hij ze anders constant uittrekt en ze ergens verstopt. Verder vind ik het stiekem heel lief staan en staat het echt heel leuk met schoentjes of laarsjes. Het klinkt misschien hysterisch, maar ik kies altijd voor bijpassende sokjes, speciaal hiervoor. Heel erg, ik weet het 😉

Wat vind je van Floris’ Outfits van deze keer? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 18 juni 2019 / 07:23

    Weer leuke outfits. Gymp kende ik nog niet, maar een erg leuk pakje.