Home + Dit zijn de leukste joggingbroekjes voor jongens die smal vallen

Dit zijn de leukste joggingbroekjes voor jongens die smal vallen

Waar ik Milan al snel in de spijkerbroekjes hees, doe ik dat bij Floris nu bewust niet. Misschien wel omdat ik mij nu realiseer dat de tijd écht heel erg snel gaat. Alsof ik hem nu bewust wat kleiner wil houden. In plaats daarvan shop ik lekker veel leuke joggingbroekjes. Geen losse, wijde modellen, want dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. Ik zoek juist naar de modellen die wat strakker vallen. Dit zijn de leuksten!

Tuble ’n Dry

Floris heeft deze drie joggingbroekjes en wat staan ze leuk! In de taille zitten ze wat los, maar maak ik ze vast met het touwtje. Om de heupen zitten ze mooi en niet te strak en om de beentjes zitten ze wat strakker. Precies het goede model wat ons betreft. Als het wat frisser is combineer ik het met leuke sokjes die ik dan over de pijp doe. Is het warm? Dan draagt hij er toffe sneakers onder zonder sok en sla ik de pijpjes een keer om. Dat staat echt zo onwijs schattig! Deze drie zijn van Tumble ’n Dry.

Deze twee overigens ook, maar deze hangen niet in de kast van Floris. Vooral de gele vind ik erg leuk voor de zomer. Daar zie je trouwens al een kleine omslag. Zo ziet het er ook uit als ik de andere broekjes omsla. De grijze lijkt mij vooral praktisch met de gestikte kniestukken. Floris heeft inmiddels al heel wat broeken stuk gekropen (en ja, hij kan lopen) in de tuin 😉

Z8

 

Z8 staat bekend om de mooi vallende broekjes. Zo is model Dean al jaren populair en kan hij eigenlijk niet ontbreken in de kast. Ze zijn er ieder seizoen in verschillende wassingen. Toch een spijkerbroek, maar wel een heel erg lekker zittende spijkerbroek.

Floris had het blauwe broekje in het groen, maar ook die is inmiddels stuk na alle avonturen in de tuin. Ik heb deze blauwe al ontelbare keren in en uit het winkelwagentje geklikt. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom ik hem nog steeds niet heb gekocht, want ook deze zitten erg mooi.

Nieuw merk: Play Up

Met dit broekje heb ik pas in mijn handen gestaan. Hij is van een relatief nieuw merk: Play Up en is super zomers. Toch heb ik hem niet gekocht omdat ik nu al weet dat wanneer we in de speeltuin zijn, het broekje het niet zal overleven 😉 Ik ben heel bang dat ik die vlekken er niet meer uit krijg. Toch hoort deze wel thuis in dit rijtje want zowel het model als de print zijn echt heel erg leuk!

Tommy Hilfiger

Tot slot dit broekje van Tommy Hilfiger. Deze heb ik van de week besteld en ligt nu bij de overbuurvrouw die nog niet thuis is. Gene goedkoop broekje, maar wat is hij leuk! Het slaat natuurlijk nergens op dat ik deze wel durf te kopen met al dat wit en die gele niet, maar ik was op slag verliefd op deze. Deze houden we koste wat het kost netjes 😉 Ik ben zo benieuwd hoe het Floris staat!

Deze week ben ik bezig om de outfits van Floris te fotograferen (een hele uitdaging) om jullie binnenkort te laten zien hoe ze broekjes staan.

Zijn dit de joggingbroekjes die jullie ook leuk vinden of juist helemaal niet? En heb je nog meer tips? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *