Home + Even bijkletsen!

Even bijkletsen!

Pff, waar moet ik beginnen? Ik bedacht mij laatst dat ik eigenlijk te weinig blogs schrijf waarin ik vertel hoe het met mij en ons gaat en want ons op dit moment bezig houdt. Daarom bedacht ik mij dat deze zaterdag de ideale dag is om even bij te kletsen!

De vakantie zit er weer op

De twee weken vakantie van Milan zitten er alweer op. We hebben niet heel veel gedaan, want het weer zat niet echt mee, maar misschien was dat ook wel precies wat Milan nodig had: rust! We hebben in huis gerommeld, Milan heeft veel gespeeld en ja, ook veel voor de tv gezeten. Is soms helemaal niet erg. Hij kan er in ieder geval weer tegenaan vanaf maandag.

Oh ja, Milan kreeg huiswerk mee voor deze vakantie. Hij niet alleen hoor, maar alle kinderen kregen een leesbingo mee naar huis. Dit is om het lezen tijdens de vakantie te stimuleren. Wij lezen wel iedere dag met hem, maar niet alle ouders doen dat. Hij moest in negen situaties lezen om de bingokaart vol te krijgen. Denk aan lezen onder de tafel, in de badkamer, in bed, op zijn favoriete plek etc. Hier moesten wij dan weer foto’s van maken en naar de juf sturen. Ook wij hadden wat huiswerk te doen haha.

Bloggen

In de maanden februari en maart ging het minder goed met bloggen. Zeg maar gerust slecht, want er kwam gewoon niets online. Dit had alles te maken met mijn zwangerschap, maar wat voelde ik mij er slecht door. Het voelde als falen, maar ik had echt al mijn energie nodig voor mijn werk en mijn gezin.

Toch heb ik dit wel gemerkt in de bezoekersaantallen. Ik had nog rond de 15.000 unieke bezoekers, maar het was minder dan ik voorheen had. Best wel behoorlijk wat minder.

Nu ik weer begonnen ben merk je ook dat je alles weer echt op moet bouwen en dat was best even slikken. Ook heb ik mij serieus afgevraagd welke nuttige bijdrage ik nog kon leveren wat betreft blogonderwerpen omdat er al zoveel bloggers zwanger zijn. Maar ik merk dat daar niet zoveel overlap in zit. Ik probeer in ieder geval met andere onderwerpen te komen, mochten jullie nog wat willen weten geef dat gerust door!

Stoppen met mijn mediabureau

Een jaar geleden ongeveer tekende ik bij mijn mediabureau en ik had er behoorlijk verwachtingen van. Ik weet niet of dat terecht is of dat ik onrealistische dingen dacht, maar het was gewoon niet wat ik ervan had verwacht. Dan kun je je wachten tot het contract is afgelopen, maar dat wilde ik niet. Wie houd je dan voor de gek? Ik heb dit in alle eerlijkheid aangegeven en gevraagd of het contract ontbonden kon worden. Ze begrepen me wel en we gaan nu ieder een andere kant op. Ik moet zeggen dat dat goed voelt. Ik deed alles al zelf en blijf dat voorlopig nog wel doen. En mocht er in de toekomst nog een mediabureau op mijn pad komen, weet ik in ieder geval wat ik niet wil 😉

De zwangerschap

Ik praat jullie wekelijks bij over mijn zwangerschap dus houd het hier kort, maar we zijn druk bezig met het leeghalen van het kamertje wat de babykamer gaat worden. De kasten zijn via Marktplaats verkocht en met de rommelmarkt in de straat hopen we nog wat spullen te kunnen verkopen. Daarna kunnen we langzaamaan beginnen met de inrichting ervan. Ik wil in ieder geval nog even wachten tot de 20 weken echo en als die goed is gaan we beginnen.

Drukke en spannende tijden dus! Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Gracella
    6 mei 2017 / 10:57

    Doe wat goed voelt meiske! Ik hop zo nu en dan langs en blijf dat doen haha
    Groetjes grace