Home + Nieuw! Nieuwe Athleisure Collectie van Stokke®

Nieuw! Nieuwe Athleisure Collectie van Stokke®

Wennen, dat is denk ik het goede woord. Ik moest heel erg wennen aan de Stokke® Xplory® kinderwagen. Hij zag er anders uit dan dat we gewend waren en bijna iedereen had er wel een mening over. Je vond hem mooi of verschrikkelijk en daar zat niets tussenin. De wagen werd echter ontzettend populair en je ging hem steeds vaker zien.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst tot de categorie behoorde die hem niet mooi vond, maar inmiddels moet ik ook eerlijk bekennen dat ik wel om ben. En nee, voor deze blog word ik niet gesponsord 😉 Ik ben gewoon fan van Stokke® en nu ik ook het design begrijp, vind ik de wagen echt heel mooi.

Athleisure Collectie van Stokke®

Nu ik zwanger ben lees ik zo’n beetje alles over kinderwagens en ben ik veel kritischer dan dat ik was tijdens mijn zwangerschap van Milan. Toen keek ik naar wat ik mooi vond en wat lekker reed, dat was het. Inmiddels kijken we goed naar het frame, de banden, de andere materialen, een goed ademend matras én de hoogte waar mijn kindje komt de liggen en zitten. Dat laatste is niet alleen belangrijk om je kindje goed in de gaten te houden, maar is lichamelijk ook veel prettiger.

En toen was daar de Athleisure Collectie van Stokke®!

Dit staat er in het persbericht:

De term athleisure staat voor kleding die zowel tijdens je work-out als door de dag heen gedragen kan worden, maar is zoveel meer dan dat. Laid-back cool wordt naar een nieuw level gebracht. Chique, comfortabel en praktisch tegelijk; deze look kan altijd!
 
Als ouder staan je dagen bol van fysieke activiteit. Van wandelen met je baby, tot luiers verschonen of de teddybeer-opraap-squat! Dit heeft ter inspiratie gediend voor de Athleisure collectie. Het is geen fashion statement, maar moedigt ouders juist aan hun actieve levensstijl met hun kinderen voort te zetten.

Ik vind zelf de koraal met grijze wagen erg mooi, maar ik kan mij voorstellen dat ik met een jongetje voor de marineblauwe variant zou gaan.

De stoffen zijn waterafstotend en sneldrogend. Ook dat is voor ons belangrijk. Het regent steeds vaker in Nederland en de baby wordt in het najaar geboren. De wagen biedt voldoende ventilatie en nieuw is de oversized zonneklep.

Verder heeft deze nieuwe editie een verlengde voetsteun, verstelbare hoofdsteun en is gebruik gemaakt van vochtabsorberende stof. De wandelwagen komt met een zilver of zwart frame en heeft een reiswiegoptie.

De wagen is echt helemaal nieuw en ik vind het leuk om hem al aan jullie te mogen laten zien. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben in ieder geval om en stiekem best verliefd op de grijze met koraalkleurige.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *