Home + En toen stond ik er alleen voor…

En toen stond ik er alleen voor…

Na de geboorte van Floris was Patrick twee weken vrij en wat was dat fijn! Hij heeft mij ontzettend veel en goed geholpen en het was gewoon heel erg gezellig om zo met zijn viertjes te rommelen. Zeker in die eerste week, want toen had Milan nog herfstvakantie. In de tweede week bracht Patrick Milan iedere dag naar school en dat was feest voor Milan, want normaal is Pat dan al aan het werk. Kortom, we genoten volop en de dagen vlogen voorbij. Maar na twee weken was het tijd voor Pat om weer aan de slag te gaan en wat zag ik daar tegenop zeg!

Ik vertelde het al in de blog over de kraamtranen, ik wilde niet dat Patrick weer aan het werk ging. Het is logisch en goed dat hij weer aan het werk ging, maar ik kreeg het al benauwd bij het idee. Hoe moest ik dat in hemelsnaam allemaal gaan doen zonder hem, dat ging toch helemaal niet lukken? Niet alleen praktisch, maar we hebben het gewoon heel erg leuk en gezellig met elkaar en nu zou ik dat allemaal moeten missen. Normaal ben ik behoorlijk nuchter, maar nu kon ik er flink om huilen. Maar goed, het was onvermijdelijk en dus stond ik er afgelopen dinsdag voor het eerst alleen voor met Floris…

Het ochtendritueel

Ik zag het meest op tegen het ochtendritueel. In dezelfde tijd (ik sta al rond 5.30 uur op dus nog vroeger is geen optie) moest ik nu nog meer doen dan normaal. Ik deel mijn blog normaal handmatig op social media en dat neemt best wat tijd in beslag. Nu moet ik in diezelfde tijd Floris een fles geven en hem even de tijd geven hiervoor. Vraag niet hoe, maar het is gelukt! En ik? Ik heb zelfs make-up op en de hele mikmak! We gaan zelfs lekker gaan wandelen naar school in plaats van op de fiets 🙂

Tegen het einde van de ochtend stuurde ik deze foto naar Patrick met de tekst ‘papa, we missen je!’. Hij miste ons ook zei hij. Alles ging die dag goed en dat gaf weer een beetje vertrouwen. Het kwam wel goed met ons. Wij kunnen dat wel. Al is het het leukste met zijn viertjes, dat dan weer wel 😉

Vond jij die eerste dag alleen moeilijk? Laat het me weten in de comments hieronder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Rebecca
    8 november 2017 / 00:13

    Die eerste dag is het allerzwaarst. Maar dat heb jij gewoon gedaan!