Home + Aftellen naar Sinterklaas #3 | Sinterklaas kinderkleding van Zeeman!

Aftellen naar Sinterklaas #3 | Sinterklaas kinderkleding van Zeeman!

Over een week begint het Sinterklaasjournaal en de 18e is de landelijke Sinterklaasintocht. Milan kijkt er al weken naar uit en ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook alweer zin in heb. De eerste schoencadeautjes zijn verstopt en we hebben dit jaar een speciale decemberhaard (ook te gebruiken met Kerst!) en over beiden vertel ik snel meer. Verder hebben we voor Milan een nieuw Pietenpak gekocht (met mint!) en heeft Floris in dezelfde kleur een Pietenmuts, hoe leuk is dat?! Het kan echter nóg leuker, want ik spotte bij Zeeman te gekke rompertjes, pyjama’s en shirtjes voor (een eerste) Sinterklaas! Ik laat je zien wat wij kochten.

Voor Milan

Voor Milan is het natuurlijk niet zijn eerste Sinterklaas. Hij gelooft er nog steeds in, maar ik denk dat dit weleens het laatste jaar zou kunnen zijn. Daarom genieten we er nu maar extra van. Het is tenslotte ook de eerste keer met twee kinderen. Voor Milan kochten we een te gekke pyjama en een shirt dat hij aan kan op pakjesavond en tijdens de Sinterklaasviering op school.

Er zijn twee varianten van de pyjama: deze met chocoladeletters en één met Sinterklaas erop. We kozen voor deze met de chocoladeletters omdat we hiervan ook een rompertje hebben gekocht voor Floris. De pyjama kost €5,99.

Ook kochten we dit shirt met ‘Hulp Piet’ erop voor maar €2,99. Deze staat super stoer op een skinny jeans en Milan heeft nieuwe schoenen met rood erin. Die draagt hij er dan onder en op het shirtje kan nog een spijkerjasje. Zijn nieuwe Pietenmuts is rood met mint dus ik denk dat zijn outfit voor Sinterklaas wel compleet is.

Voor Floris

Ook voor de allerkleinsten heeft Zeeman te gekke Sinterklaas kleertjes. Zo kochten we twee rompertjes en een shirtje.

We kochten het rompertje met de chocoladeletters en een zwarte met ‘Mijn eerste Sinterklaas’. Die laatste wil ik overigens ook bewaren. Beide rompertjes kosten €2,99 per stuk.

Verder kochten we een zwart shirtje met de tekst ‘Ik ben zoet geweest dit jaar!’. We vonden het best grappig als je je bedenkt dat hij er dan nog maar 1,5 maand is en de rest van het afgelopen jaar in mijn buik heeft gezeten 😉

Voor de duidelijkheid, ik word niet gesponsord door Zeeman, maar heb dit zelf gekocht en ben oprecht enthousiast. Laat de Sint en zijn Pieten maar komen!

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *