Home + Een kijkje in de nieuwe kledingkast van Milan!

Een kijkje in de nieuwe kledingkast van Milan!

Een tijdje geleden had ik jullie al beloofd dat ik jullie nog een kijkje zou gunnen in de nieuwe kledingkast van Milan. Sterker nog, dit is zijn eerste kledingkast! Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij al die jaren geen kleding heeft gehad 😉 maar hij had een kledingrek. Met allemaal schuine wanden vanwege een puntdak, was dat op dat moment de meest praktische oplossing. Daarnaast vonden we het ook wel stoer, het was wel industrieel.

Inmiddels heeft Milan een nieuwe kamer en daar hoort natuurlijk een grote, nieuwe kledingkast in. Kan ook niet anders, want zijn kleding wordt ook groter. En grotere maten betekent ook dat er meer ruimte nodig is. We hebben een tijdje terug al zijn kleding weer uitgezocht en de kleding die over is ligt nu in keurige stapeltjes in die kast.

Is de kinder kledingkast bij jullie ook zo netjes of ben ik de enige freak op dit gebied?

Een kijkje in Milans kledingkast

De grote houten kast heb ik zelf geshopt en met een verkoopster zo in mijn kleine autootje gepropt. Dat ik hem er thuis niet meer uit kreeg en moest wachten tot Patrick thuis kwam vergeten we maar even 😉 Aan de kastdeur hangt nu zijn kleding voor de Kerst, dan blijft dat even netjes.

Achter de linkerdeur zit het hanggedeelte. Hier hangen alle bloesjes, vesten en de spijkerjasjes. Ik ben verslaafd aan spijkerjasjes voor kinderen en vind dat je er niet genoeg kunt hebben.

Keurige stapeltjes

Yep, ik ben het type dat alles op keurige stapeltjes in die kast legt. Ik kan er zelfs van genieten om zomaar even alles recht te leggen en opnieuw op te vouwen (ja, ik weet het). Ik heb twee stapels met longsleeves, die zie je rechtsboven op de bovenste foto. Daaronder twee stapels met sweaters en daaronder een stapel met sweatpants en de stapel ernaast is de stapel met de gekleurde broeken.

Op de onderste plank een stapel spijkerbroeken en daarnaast wat basic shirtjes en een witte polo om ergens onder te dragen.

Patrick staat er weleens hoofdschuddend naar te kijken en moet dan lachen, maar ja, dat is een man hè? Moeders en kinderkleding blijft een bijzondere combinatie haha.

Wat vinden jullie van Milans kledingkast en herkennen jullie iets van die drang om stapeltjes te maken? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 2 december 2016 / 12:18

    Zo dat ziet er netjes uit?. Helaas heeft mijn oudste de tik om alles er wel eens uit te gooien en net te doen of de kast een wasmachine is. Maar we blijven proberen. Van mijn jongste is de kast zeker netter. Leuke kleding heeft Milan?!!!

  2. 24 februari 2017 / 11:52

    Ik herken me heel erg in Patricia, mijn oudste heeft dezelfde tik. Die weet dan niet wat ze aan moet doen en dan ligt alles op de grond.