Home + Budget cadeautip | Zeeman babycadeauset!

Budget cadeautip | Zeeman babycadeauset!

Dit weekend vieren we massaal Sinterklaas, maar wordt er ook nog massaal last minute geshopt. Voor de kinderen weten we vaak wel wat we moeten kopen, maar wat geef je bijvoorbeeld aan je zwangere (schoon)zus of vriendin? Of misschien heb je een zwangere collega met wie je het heel goed kunt vinden en wil je haar een leuk cadeautje geven? Het hoeft immers niet perse Sinterklaas of Kerst te zijn om iemand een cadeau te geven.

Ik heb in ieder geval dé cadeautip voor je wat past in ieders budget en ook nog eens ontzettend leuk is! Vanaf nu zijn er namelijk babycadeausets verkrijgbaar bij Zeeman!

Wat is een babycadeauset en wat kost het?

Een babycadeauset is een 3-delige cadeauset met een broekje, een romper en een mutsje. Deze kost €7,99 en is er in drie hippe uitvoeringen: twee in zwart/wit en één in grijs. Allemaal hebben ze leuke printjes en zijn ze vooral ook heel goed cadeau te geven aan iemand die het geslacht van het kindje nog niet weet of niet bekend wilt maken.

Daarnaast vind je bij Zeeman nog meer leuke items in dezelfde printjes om de set mee uit te breiden en in de Zeeman XL winkels vind je nog meer gave items zoals XL hydrofiel luiers, een boxkleed en een voedingskussen met hoes.

We gaan weer even terug naar de babycadeauset, want zo ziet hij eruit…

En zo ziet de inhoud er uit…

Dit is toch ontzettend schattig?! Dit vind ik echt ideale setjes, want die kleintjes zijn er toch zo uitgegroeid. Je wilt dus ook niet teveel uitgeven, maar je wilt tegelijkertijd wel dat jouw kleintje hip gekleed is in zachte en soepele materialen.

Daarbij zijn de items op zich al een schot in de roos, want je hebt nooit genoeg van broekjes, rompertjes en mutsjes.

Kortom, ik ben fan van deze setjes en wilde jullie deze tip niet onthouden. Grote kans dat je vandaag nog de stad in gaat om de laatste cadeautjes te shoppen 😉 Dan is deze babycadeauset toch wel erg leuk om mee te nemen 😉

Ik ben overigens niet gesponsord door Zeeman. Ik vind dit echt heel gave items die ik graag met jullie wilde delen.

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *