Home + Diary | Wat een feestweek!

Diary | Wat een feestweek!

Oh jongens, wat hebben we een heerlijke week gehad! We genoten nog even na van ons weekendje in Kaatsheuvel (de auto was een beetje jammer, maar is inmiddels gemaakt) en hebben de verjaardagen van de jongens uitgebreid gevierd. Ik kan er heel veel over vertellen, maar ik denk dat het leuker is om het te laten zien…

Maandag

Goedemorgen moppie! Terwijl ik nog wat werk voordat ik naar kantoor ga, zit dit kleine kereltje naast mij te lachen. Nog heel even mijn baby!

Als de jongens ’s avonds op bed liggen gaan Pat en ik aan de slag met dit raambord voor de jongens. We zijn lekker aan het rommelen en het lukt in één keer. Ik heb de DIY afgelopen zaterdag al gedeeld.

Dinsdsag

Vandaag werk ik een dagje thuis vanwege de verhuizing bij ons op kantoor. Ik moet zeggen dat ik thuiswerken wel erg wennen vind, maar ik was wel erg productief.

Ik breng Floris wel zoals gewoonlijk bij opa en oma, want ik ben eigenlijk gewoon aan het werk. Ook breng ik Milan naar school. Voor het zo ver is vraagt Milan of ik een foto wil maken van de broertjes die samen tv kijken. Tuurlijk wil ik dat! Milans haar moest hier nog wel worden gedaan hoor. Vandaag extra goed, want de schoolfoto stond op het programma.

Terwijl ik hier thuis aan het werk ben komt de postbode al met de eerste verjaardagspost voor de jongens, superlief!

’s Avonds versieren wij alvast de woonkamer voor de verjaardag van Floris. We hebben besloten dit in etappes te doen. Nu een beetje voor Floris en de volgende dag weer wat extra slingers erbij voor Milan.

Woensdag

Hieperdepiep Hoera, Floris is jarig!

Nu met daglicht, dit ziet er gezellig uit! Floris vond het in ieder geval prachtig!

En natuurlijk hangt het bord ook!

Als Milan op school zit en Floris slaapt, gaan wij alvast aan de slag met Milans traktatie voor de volgende dag. Voor de juffen hebben we leuke potjes gekocht bij Zeeman waar we kruidnoten in doen. Voor de kinderen in de klas maken we een Minecraft/Halloween traktatie. Deze heb ik gisteren al laten zien.

Als we Milan hebben opgehaald van school gaan we lekker lunchen voor Floris’ verjaardag. Als ik deze uitsmijter zie, krijg ik er weer trek in…

Verder genieten we van het mooie weer en elkaar. Het is gewoon een heel relaxte dag. Aan het einde van de dag hebben we nog één afspraak en dat is het maken van de broertjesfoto op school. Ben er zo benieuwd naar!

Donderdag

 

Hieperdepiep Hoera, vandaag is Milan jarig! Dit keer valt zijn verjaardag niet in de herfstvakantie dus hij mag voor het eerst op zijn verjaardag zelf trakteren op school. Hij wil zijn nieuwe Levi’s trui aan en zit supertrots op de grote stoel. Ook Floris mag er nog even op, maar die vindt het wel spannend 😉

Als Milan op school zit gaan wij eerst naar huis en Floris gaat even slapen. Daarna lopen we naar de stad voor wat boodschappen en we strijken neer op een terrasje. Het is tenslotte feest! De eigenaar kennen we goed en weet dat de jongens jarig zijn. Hij trakteert ons op gebak. Heel lief!

Ik trakteer mijzelf op een haarband, oorbellen en een nieuw jasje en krijg van GoodieBox deze Girlboss box thuis gestuurd. Zal ik een unboxing doen?

Ook is de auto weer gemaakt en Pat haalt hem snel op bij de garage. Fijn dat hij weer voor de deur staat!

In de middag krijg ik een mailtje met de vraag of ik voor Milan wil shoppen bij Vingino. Natuurlijk willen we dat! Ik mag behoorlijk wat uitzoeken en ik kies uiteindelijk drie dingen waaronder deze broek. Leuk voor de herfst!

De rest van de dag loopt relaxt. Milan mag kiezen wat we eten en hij kiest voor pannenkoeken. Een relaxte verjaardag zo!

Vrijdag

Na alle vrije dagen en thuis werken ga ik vandaag weer naar kantoor. Ik app Patrick deze foto van mijn nieuwe werkplek. Fijn stekkie zo!

De rest van de dag ben ik druk aan het werk en maak ik geen foto’s.

Milan wil ’s avonds bij opa en oma logeren dus na het eten breng ik hem erheen. Let niet op mijn gare hoofd, maar ik ben wel onwijs blij met de haarband. Ik wil hem nog in het groen en in met panterprint.

Zaterdag

Het houdt maar niet op met alle leuke dingen, want vandaag gaan we naar LEGO World. Ik heb er een uitgebreid verslag over geschreven en deze meteen gepubliceerd. Je kunt LEGO World namelijk tot en met 24 oktober bezoeken.

Het was een heerlijke dag!

Eenmaal thuis zijn er weer pakketjes bezorgd bij de buren waaronder de kleding van Vingino! Binnenkort laat ik jullie de outfits zien en maak ik er een outfit mee voor Kerst die stoer en toch netjes is en die jongens ook gewoon aan kunnen als het geen Kerst is.

’s Avonds moet ik echt aan de bak na alle feestjes en leuke dingen. Ik moet vooruit werken voor Mamablogger, want ik ben deze week ook gewoon weer de hele week aan het werk. Ik werk nog even hard door!

Zondag

We gaan al vroeg de taarten ophalen bij Jammie Cakes. Ze maakt al 7 jaar de taarten voor Milan en nu voor het eerst ook voor Floris.

De taarten vielen behoorlijk in de smaak! De rest van de dag kregen we gezellige visite over de vloer en zijn de jongens weer behoorlijk verwend. Milan kan niet wachten totdat hij komende woensdag zijn Nintendo Switch kan gaan kopen 😉

We hebben wel foto’s gemaakt, maar omdat daar familie op staat houden we die voor onszelf. Dit was onze drukke, maar gezellig feestweek! Deze week staat in het teken van werken, Milan heeft herfstvakantie en ik heb een feest van mijn werk. Tot de volgende diary!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *