Home + 10x daarom is LEGO World het leukste uitje voor de herfstvakantie!

10x daarom is LEGO World het leukste uitje voor de herfstvakantie!

Hier is de herfstvakantie weer begonnen en dat betekent voor ons altijd twee dingen; de verjaardagen van de jongens én LEGO World. Vorig jaar zijn we niet geweest vanwege de geboorte van Floris, maar gisteren waren we weer van de partij! We hebben veel foto’s gemaakt en mocht je nog twijfelen over of jullie er wel of niet heen gaan, zijn dit de 10 redenen waarom LEGO World het leukste uitje is voor de zomervakantie 😉

#1 | Het is niet alleen leuk voor de kinderen, ouders kijken ook hun ogen uit!

LEGO World is niet alleen een leuk uitje voor de kinderen, maar ook ouders kijken er hun ogen uit. Op een gegeven moment zagen we vooral heel veel vaders foto’s maken en we waren benieuwd waarvan. Het bleek te gaan om een Bugatti van LEGO op ware grootte. Tja, dan snappen we het wel…

#2 | Leuk voor kinderen van verschillende leeftijden

Tussen Milan en Floris zit natuurlijk 7 jaar, maar ze hebben zich allebei ontzettend goed vermaakt. Als Milan speelde keek Floris zijn ogen uit en als Floris speelde, speelde Milan gewoon met hem mee. Er is genoeg te doen voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen dus je kunt er gerust met het hele gezin of de hele familie heen!

#3 | Je bent echt een hele dag uit

Het is niet zo dat je LEGO World in twee uurtjes wel hebt bekeken; het is echt een hele dag uit! Online betaal je voor een kaartje €19,50 en aan de kassa €25,-  Ik kan mij voorstellen dat je dat behoorlijk prijzig vindt, maar wij vinden dit het echt wel waard. Je bent echt een hele dag uit en kinderen kunnen zich er uren vermaken. Er zijn shows, er is een bioscoop, kinderen kunnen er bouwen, worden geschminkt en nog veel meer! Kortom, er valt zoveel te beleven, dat heb je nooit in een paar uurtjes gezien.

#4 | LEGO World haalt herinneringen naar boven

Wie heeft er vroeger niet met LEGO gespeeld? Je kunt nu lekker ongegeneerd met je kinderen meespelen zonder dat iemand het raar vindt, want hé, je bent immers op LEGO World! Ook is er een hoek met oud LEGO van vroeger. Je ziet de sets en de dozen uit de jaren ’70, ’80 en ’90 en ja, ik ben daarna meteen op Marktplaats gaan kijken of ik nog een doosje kon scoren voor een leuk prijsje 😉

#5 | Cijfers zeggen genoeg

Even wat leuke feitjes over LEGO World;

  • Er zijn meer dan 5,8 miljoen LEGO steentjes om mee te spelen;
  • Er is maar liefst 35.000 m2 speelplezier!
  • Er zijn 35 levensgrote beelden te zien. Onder andere van onze koning en koningin, de Bugatti, Star Wars iconen en nog veel meer
  • 14.000 kilo is het gewicht van alle losse stenen op LEGO World, daar valt wel mee te spelen toch?

#6 | Voor iedere LEGO fan is er een plein

Stel, je hebt een zoon en een dochter en je zoon is een groot fan van LEGO Ninjago en je dochter van LEGO Friends. Dat is dus helemaal geen probleem, want er is een enorm plein voor LEGO Friends fans en voor LEGO Ninjago fans. Dat geldt voor alle LEGO thema’s. De aankleding is perfect en je waant je echt letterlijk in de verschillende werelden. Zo is er voor alle kinderen evenveel te doen.

#7 | Overal is wel iets te zien

Waar je ook kijkt en waar je ook loopt, overal is wel iets moois te zien. Of het nu de enorme bouwwerken zijn, of de gebouwen uit de sets waar je echt in kunt lopen. Denk bijvoorbeeld aan de cupcake winkel van LEGO Friends. Het is zo ontzettend mooi opgezet! Alleen daarom zou je er al heen willen.

#8 | Maak gratis je eigen unieke mini figure

Je gaat naar huis met unieke dingetjes. Zo kun je er je eigen LEGO steentje maken, maar je krijgt ook de kans om gratis je eigen mini figure te maken. Deze zijn niet te koop in de winkel, ieder jaar zijn ze anders dus je maakt zelf je eigen collectors item!

#9 | Je kunt LEGO met 10% korting kopen (handig voor de feestdagen!)

Als je wat oudere kinderen hebt die het geheim van Sinterklaas al kennen, kun je best LEGO inslaan voor de feestdagen. Met jongere kinderen moet je een beetje creatief zijn, maar het kan wel. Je krijgt namelijk 10% korting op alle LEGO en Duplo, er is een enorm assortiment en je krijgt er vaak nog wat extra’s bij (zoals een bouwplaat). Dat is zeker de moeite waard!

#10 | Als je je kinderen ziet genieten ben je zelf toch ook gelukkig?

Al deze redenen hierboven zijn eigenlijk helemaal niet belangrijk. Het enige dat telt is dat jullie iets leuks doen als gezin. Samen spelen, samen dansen en samen genieten. Als je kinderen blij zijn, ben je dat als ouder zijde toch ook? Ik zeg het vaker, maar ik ben mij hier heel bewust van; het enige dat telt is dat jullie mooie herinneringen maken!

Ben je overtuigd? Koop dan je tickets online op de website van LEGO World. Het evenement duurt nog tot en met 24 oktober 2018. Veel plezier en geniet ervan samen!

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *