Home + Diary | Wandelen, GGD bellen voor Floris en klein feestje bij opa en oma

Diary | Wandelen, GGD bellen voor Floris en klein feestje bij opa en oma

Het is weer maandag en dus is het weer tijd voor een nieuwe, uitgebreide diary. Het was een bomvolle week waarin ik ging wandelen met Chantal, ik de huisarts en GGD moest bellen vanwege Floris en we vierden een klein feestje bij opa en oma. Kijken jullie mee?

Maandag

Zijn haar zat zo lek haha, maar die blije koppie heeft zin om weer naar school te gaan!

Voor ik aan het werk moet, haal ik snel nog even wat boodschappen.

Ik merk dat wanneer ik thuis werk, ik heel slecht drink. Voor ik aan de slag ga maak ik daarom deze kan. Deze moet sowieso leeg.

Samen Milan ophalen en het weer ziet er niet best uit. Gelukkig kunnen we droog heen en weer.

De website Welkom in Gouda heeft mijn blog gedeeld over mijn favoriete vintage adresjes in en rondom Gouda.

’s Avonds ga ik met Chantal wandelen bij de Reeuwijkse plassen. Lekker en gezellig!

Dinsdag

Ontbijt met aardbeien uit eigen tuin!

Deze prachtige Samsung tablet hebben we onlangs gekregen om te reviewen voor Mamablogger. Milan is een groot fan!

Dit broodje carpaccio is broodje van de week op mijn werk. Lekker!

En thuis word ik getrakteerd op ijsjes 😉

En Milan heeft de Symbolica gebouwd in Minecraft. Dat heeft hij zo gaaf gedaan!

Als de jongens op bed liggen, gaan Patrick en ik weer aan de slag aan het artikel met de 42 gratis en low budget uitjes.

Woensdag

Ik ben in de ochtend vooral druk met mail, vooruit bloggen én de 42 uitjes.

Ik kijk de allerlaatste aflevering van Modern Family. Wat onwijs jammer dat deze serie is gestopt, maar ik ben blij dat ik ze allemaal heb kunnen zien. Zo van genoten!

Whatsapp gesprek met Milan die met vriendjes in de speeltuin is.

Er komt een klein pakketje binnen. Volgens Floris is het erg lief.

Naar het zwembad en ouders mogen nog steeds niet mee naar binnen. In de auto schrijf ik de blog voor de komende dag.

Donderdag

’s Morgens vroeg nog steeds bezig met de 42 uitjes. Daarna begint de drukke ochtendspits en breng ik beide jongens naar school om vervolgens zelf naar kantoor te rijden.

Maar ik ben vroeg en daarom rijd ik even een klein stukje om door mijn favoriete stukje Gouda. Het is hier zo mooi!

Halvwege de ochtend word ik gebeld door de peuterspeelzaal. Floris was verkouden, maar begint nu ook te hoesten en dan moet hij volgens het protocol worden opgehaald. Ik word naar huis gestuurd door mijn werk en bel de huisarts omdat Floris dit twee weken geleden ook had, maar toen nog een dag koorts heeft gehad. Ik wil graag even overleggen over of we nu wel of niet moeten gaan testen. Ik verwacht niet dat het Corona is, maar misschien moeten we het toch even uitsluiten. Tegelijkertijd weet ik dat het afnemen van de test niet fijn is voor kleine kinderen en daarom doe ik het liever niet. Het is dubbel en ik wil graag advies. De assistente weet het niet en gaat overleggen met de huisarts.

’s Middags worden we teruggebeld en zo lang hij geen koorts heeft, goed drinkt en alert is, is een test niet nodig en gaat het om een gewone verkoudheid. Ik vraag of ik dan morgen wel mag werken en word daarvoor doorverwezen naar de GGD. Die zeggen dat ik gewoon mag werken, maar dat Floris even thuis moet blijven. Ik mag niet werken als de klachten van Floris verergeren of wij zelf klachten krijgen. Ik ben blij om dat te horen. Gelukkig gaat het de dag erna al wat beter met Floris. Het hoesten is overigens nog niet over.

Ondertussen probeer ik thuis nog te werken ?

Alsof er vandaag nog niet genoeg gedoe is, krijgt Patrick de buggy niet meer ingeklapt. Dat probleem hadden we in oktober ook met dezelfde  buggy en toen hebben we een nieuwe moeten kopen. Ik ga met Milan langs het Babypark en die meneer van het magazijn krijgt hem dus zo ingeklapt. Zul je altijd zien! Er zat waarschijnlijk wat vuil tussen. Hij smeert hem voor de zekerheid nog met olie en we kunnen hem gelukkig weer mee naar huis nemen. Wat een dag!

Vrijdag

Even rustig opstarten.

En mijn tweede en laatste foto van vandaag. Ik werk de hele dag en leg ’s avonds de laatste hand aan de uitjes. Daarna kijken Patrick en ik samen ‘Huisvrouwen bestaan niet deel 2’ op Videoland.

Zaterdag

Daar zijn de boodschappen weer!

De jongens zijn aan het gek doen met elkaar. Dit gaat de hele dag zo. Volgens mij is er storm op komst 😉

Heel even rust en tijd voor mijzelf, want ik ga mijn nagels weer laten doen.

We eten ’s avonds met zijn allen bij mijn ouders. De kids maken er een feestje van.

Zondag

Vandaag gaan we amper de deur uit, het weer is slecht en we zijn voorzichtig met Floris. Patrick en Milan maken de tuin onkruidvrij, ik rommel wat in huis en ben druk aan het werk voor de blog. Uiteindelijk spring ik nog even in de auto om wat boodschappen te halen.

We eten namelijk dit. Lekker makkelijk en de jongens vinden dit fantastisch. Prima voor de zondag!

Komende week wordt een drukke week en we zijn aankomend weekend 10 jaar getrouwd ❤️ Fijne week allemaal!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *