Home + Diary | Heel veel Sinterklaas en een bezoekje aan Pakjesboot 12!

Diary | Heel veel Sinterklaas en een bezoekje aan Pakjesboot 12!

Deze week stond bijna helemaal in het teken van Sinterklaas. We vierden een Sinterklaasfeest op mijn werk, Milan mocht op school zijn schoen zetten én we brachten een bezoekje aan Pakjesboot 12. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik heb Floris al bij opa en oma gebracht en breng daarna Milan naar school. Vlak voor de bel spring ik op de bakfiets (nee, het gaat nog steeds niet goed) en ga ik naar het werk. Het is een behoorlijk drukke dag en ik maak verder geen foto’s meer.

’s Avonds ben ik echt moe. Het is overal behoorlijk druk en ook onze weekenden zitten vol. Weliswaar met heel veel leuks waar ik ook heel veel energie van krijg, maar soms moet ik even op de rem trappen. Ik ga lekker in bad met een tijdschrift, maar die lees ik niet. Ik val bijna in slaap en besluit er maar weer uit te gaan. Tijd om gewoon lekker naar bed te gaan.

Dinsdag

Het is nog heel vroeg als Pat naar zijn werk gaat. De jongens zwaaien hem uit! Ik heb Floris al aangekleed en de bedden al opgemaakt. Ik ga hierna meteen door met het ontbijt.

Het is nog steeds donker als we naar opa en oma lopen om Floris weg te brengen. Heerlijk nog even die rust!

Na een lange dag volgt een drukke avond; Pat gaat naar een vriend die automonteur is om even te laten kijken naar één van de wielen. Ondertussen worden de boodschappen thuisbezorgd, komt er een aannemer langs om een offerte op te maken én deze twee zakken worden gebracht voor Patrick. Pat is ieder jaar vrijwilliger bij de avondvierdaagse en met Sinterklaas wordt er dan een cadeautje gebracht. Toevallig is degene die de avondvierdaagse ieder jaar organiseert een collega van mij. Superleuk!

Ik ben druk bezig met het bedenken van nieuwe blogonderwerpen en verzamel deze in een online programma. Handig!

Ondertussen print ik Pietenplaatjes uit op onze nieuwe Epson printer (gekregen). Hiermee kun je tot wel 14.000 printjes maken zonder de inkt te hoeven vervangen! Binnenkort vertel ik hier alles over!

Woensdag

Ik heb een dagje vrij! Nou ja, vrij… Het wordt een heel drukke dag, maar niet voordat ik deze foto heb gemaakt. Deze is toch te lief?!

Als we Milan uit school hebben gehaald eten we snel en daarna is het tijd om naar het werk te gaan voor de Sinterklaasviering. Deze heb ik samen met een paar collega’s georganiseerd en wat was het leuk! Het was een spontane actie en we hebben dit in 2,5 week georganiseerd en hoe! Sinterklaas en de Pieten kwamen aan in een politiewagen (geregeld door één van de Pieten), de kinderen kregen een rondleiding door het nieuwe pand, ze kregen mooie cadeautjes en bovenal was het gewoon heel erg gezellig! Topmiddag!

Na het Sinterklaasfeest moet Milan meteen door naar de musicalles. Als we thuis komen ligt dit pakketje op Patrick te wachten!

’s Avonds is het wat rustiger en ligt Floris lekker te chillen terwijl we naar het Sinterklaasjournaal kijken 😉

Donderdag

Donderdag werk ik de hele dag en daarna ga ik snel naar huis; mijn (stief)vader heeft een halve knieprothese gekregen en is vandaag dus geopereerd. Mijn moeder eet bij ons en daarna gaan we door naar het ziekenhuis. Milan heeft een tekening voor hem gemaakt.

Vrijdag

Milan hoort dat opa heel veel pijn heeft en schrijft deze brief voor hem, lief!

Ik werk de hele dag en ga daarna snel naar huis. Pat heeft aan mijn moeder gevraagd of ze weer kwam eten en daarna vertrekken we allemaal weer naar het ziekenhuis. Floris besluit de boel maar te gaan verkennen haha.

Milan laat ’s avonds deze zien. Hij heeft deze Sinterklaas van een vriendje gehad, heel erg leuk!

Als we thuis zijn en de kinderen op bed liggen kunnen wij lekker gaan zitten. We krijgen een nieuwe kerstfilm op Netflix; A Christmas Prince: The Royal Wedding. Leuke film voor de vrijdagavond. Ik maakte laatst al een overzicht van de leukste kerstfilms van dit jaar op Netflix.

Zaterdag

Opa mag naar huis! Milan is blij en Pat haalt hem op. Als Pat thuis is gaan we even met zijn viertjes naar de stad, want we hebben wat te vieren. Na de lunch gaan we naar de Flying Tiger en HEMA voor…

Dit! We kopen lampjes en echte kersthangers om dit te maken. Jullie zien morgen het hele eindresultaat 🙂

Zondag

Het is 6.00 uur als de jongens echt niet meer kunnen wachten en willen weten wat er in hun schoentjes zit. Gelukkig is hij weer gevuld!

We reden rond 9.00 uur al naar Rotterdam, want we werden verwacht op Pakjesboot 12 en wat was dat ontzettend gaaf zeg! De boot was heel groot, aan alles was gedacht en wat was het gezellig! Dit is echt een aanrader voor volgend jaar!

Daarna rijden we weer richting huis en maken we een tussenstop bij Aan de Dijck om de gezellige ochtend af te sluiten.

Eenmaal thuis zet Patrick dit keukentje van Hape in elkaar met Milan. We hebben deze gekregen voor Mamablogger en het is een hit! We zitten alleen even te kijken wat we allemaal gaan doen met al het speelgoed. Bij Heb ik Via in Gouda hebben we een waanzinnig mooie kast gezien, maar die past net niet in de auto. We gaan even kijken of we hem komende week onze kant op kunnen krijgen en anders moeten we het even anders doen… Wordt vervolgd…

Op naar een nieuwe week! Alvast een hele fijne en gezellige Pakjesavond gewenst!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Addie
    4 december 2018 / 22:19

    Weer een leuke diary in een hele zware week