Home + Diary | cursus, 3000e blogpost vieren en gezellige zondag

Diary | cursus, 3000e blogpost vieren en gezellige zondag

Afgelopen week was er eentje van mijlpalen, maar het was niet alleen maar feest. Het was een week waarin we een bericht kregen die ons weer even met beide benen op de grond zette en ons deed beseffen dat gezondheid het allerbelangrijkste is. We hebben alleen het hier en nu en we hebben elkaar nu. Wat de morgen ons brengt weten we niet en daarom wil ik iedereen op het hart drukken gewoon te genieten van vandaag. Van die kleine geluksmomenten die er altijd wel zijn, maar die we misschien over het hoofd zien door de waan van de dag. Gelukkig waren er ook heel veel van die momenten afgelopen week. Zo ging ik op cursus, vierden we mijn 3000e blogpost, trakteerde ik mijzelf op een Apple Watch en hadden we een gezellige zondag.

Maandag

Goedemorgen! Nog even snel een was ophangen voor we weer weg moeten.

We zijn wat aan de vroege kant, dus Floris en ik fietsen nog een extra rondje.

Ik wil wat lekkers meenemen naar het werk, maar was dat afgelopen weekend vergeten te kopen. Ik zie dat de stroopwafelmuur open is, dus ik haal daar twee pakjes stroopwafels uit, handig!

Bijna thuis en de brug staat weer open ?. Enkele seconden na het maken van deze foto begint het zo onwijs hard te regenen.

Ik ben echt compleet doorweekt en de mannen gooien handdoeken bij de achterdeur zodat ik mij daar om kan kleden. Maar snel even douchen na het eten.

’s Avonds kijken Patrick en ik naar een vakantie. We willen graag naar Ibiza en nemen alle opties door.

Dinsdag

Vandaag heb ik de hele dag cursus in Utrecht. Ik heb hier een uitgebreide plog van gemaakt.

Als ik thuis kom staat er een enorm pakket in de gang. De social media frames van Social Frame XL zijn binnen. Kijk even hoe leuk de 3000e blogpost en de 42 uitjes erin zijn verwerkt.

Woensdag

Mijn nieuwe podcastaflevering staat online! Het gaat over wat het met mij doet als mensen mij ontvolgen op social media en hoe wij de socials van onze zoon in de gaten houden. Nog niet geluisterd? Dat kan via de knop hierboven!

Tijd voor mijn nagels en wenkbrauwen. Floris gaat gezellig mee. De rest van de dag maak ik bijna gaan foto’s meer. Ik ben tussen de middag bij mijn zus en eet daar met Floris een boterham. De rest van de middag ben ik thuis.

Goed nieuws! Ik krijg deze uitslag binnen en hoewel ik niets geks had verwacht is het toch fijn de bevestiging te krijgen. En nee, het zijn geen leuke onderzoekjes, maar het is zo klaar en zo belangrijk dat je je laat checken.

Donderdag

Vandaag ben ik alles even helemaal zat. Ik werk thuis en dat is fijn, even lekker in mijn eigen bubbel. ’s Avonds wil ik er opeens uit en besluit ik met Milan naar de stad te gaan. Ik wil eindelijk die Apple Watch kopen die ik al zo lang wil en we shoppen nog even wat kleding in de sale voor beide jongens.

Zul je altijd zien, is de Apple Watch niet op voorraad! Gelukkig komt ‘ie morgen binnen blijkt later en kan ik hem alsnog bestellen. Een gelukje, want hij bleek al weken niet leverbaar te zijn.

 

Vrijdag

Ik moet vanochtend naar de huisarts, dit keer voor het volgende: mijn eten zak soms niet weg door mijn slokdarm. Gisteren was het heel erg dus ik besluit toch even een afspraak te maken bij de huisarts. Het loopt meteen al uit, dus ik zat behoorlijk op hete kolen omdat ik naar mijn werk moest. Uiteindelijk krijg ik maagtabletten voorgeschreven en wordt ik doorverwezen naar de maag-, lever-, darmarts. Fijn… ?

Milan komt thuis met een fantastisch rapport. Dat heeft hij op zich altijd wel gehad, maar hij zit nu op een nieuwe school en moest al vrij snel Cito’s maken. In combinatie met het wennen, vond ik dat nog wel even spannend. Het had ook niet erg geweest als het nu wat minder was, ik had het wel begrepen. Maar hij deed het goed en daar ben ik stiekem toch best een beetje trots op. Volgend jaar krijgt hij zijn middelbare schooladvies en dan gaan we scholen bekijken!

De allerlaatste aflevering van The Bold Type staat op Videoland ?.

Zaterdag

We vieren vandaag het 3000e artikel op Mamablogger en de nieuwe lijst met 42 gratis en low budget uitjes staat online. Ik haal de taart die ik speciaal hiervoor heb besteld en zet thuis de cake topper die ‘7 Wood & More‘ voor deze gelegenheid maakte, op de taart. Hij hoe gaaf!

’s Avonds gaan we heerlijk uit eten bij ”t Zusje’ in Gouda. Deze opende gisteren en we hebben weken geleden al gereserveerd, hier hadden we zo’n zin in! Wat was het leuk, lekker en gezellig!

Clueless staat op Netflix! Lekker fout, maar oh zo leuk!

Zondag

Ik begin de ochtend met twee uurtjes bloggen. Daarna wil ik even naar buiten besluiten we lekker te gaan wandelen. Milan wordt op dat moment opgehaald door een vriendje dus die gaat niet mee. Voelt nog steeds zo raar.

Dit was ons “geldboompje” die er tot voor kort nog heel mooi bij stond. Ik snap die plant wel ?. En toch ga ik proberen hem op te lappen.

In de middag komen Chantal en haar jongens en mijn zus en zwager komen nog even wat ophalen. Ook speelt er nog een vriendje van Milan hier. Ik hou van die gezelligheid en bedrijvigheid!

Hoe was jullie weekend? Ik wens jullie in ieder geval een heel fijne week!

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *