Home + Plog | Een cursusdag in Utrecht!

Plog | Een cursusdag in Utrecht!

Wat is het toch fijn dat alles weer een beetje normaal begint te lijken! Zo ging ik afgelopen dinsdag weer met de trein naar Utrecht voor een cursusdag. Ik deed de cursus ‘Schrijven voor Social Media’ voor mijn werk en ik geniet zo van zulke dagen! Een lange opleiding doen is voor mij momenteel niet haalbaar, maar dit soort trainingen passen perfect bij mij. Nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en dat allemaal op een toffe locatie. Ik besloot een plog te maken van deze dag. Kijk je mee?

Nog geen make-up op, maar ik ben aangekleed en klaar voor de dag! Ik moet vroeg weg om Floris weg te brengen dus we zijn er op tijd bij.

Rond 7.30 uur is Floris bij opa en oma en rijd ik naar mijn werk, dat zit tegenover het station. Ik zet de auto in de garage en loop naar de overkant.

Ik wilde de trein van 8.09 uur naar Utrecht nemen, maar ben hartstikke vroeg.

Dus pak ik een trein eerder. Vind ik helemaal niet erg, want dan kan ik nog een rondje lopen over Utrecht Centraal!

In de trein is het dragen van een mondkapje nog verplicht. Geen probleem natuurlijk, maar het is vandaag nogal benauwd, ik heb het bloedheet.

Met de trein langs de straat waar ik ben opgegroeid. Ik kan vanuit de trein mijn oude slaapkamer in kijken.

We zijn er!

Op de één of andere manier koop ik altijd een boek of vakantieboek voor de jongens als ik op Utrecht Centraal ben. Voor Floris koop ik ‘Max en de Maximonsters’ en voor Milan een Kidsweek vakantieboek.

Daarna loop ik richting Aristo Meeting Plaza waar ik de training heb. Ik weet gelukkig waar het is en hoef niet te zoeken.

Mooie locatie!

Dit is ons leslokaal. Ik ga helemaal achterin de hoek zitten bij de rode bank. Prima plek en zo kan ik de presentatie goed zien.

De catering is tijdens dit soort dagen altijd enorm goed geregeld. Dit keer ook weer en we beginnen met wat lekkers.

Laptop mee en pen en papier klaar. Tijd om te beginnen!

Een pauze smoothie in de ochtend en een coronaproof lunch tussen de middag. Alles is goed verzorgd!

We krijgen de training van Kim Swagemaker en wat heb ik vandaag veel geleerd! Een eye-opener voor iedereen die werkt met social media en ik kan deze training dan ook enorm aanbevelen. Ik heb 4 A4-tjes vol getypt met allemaal tips die ik het liefst allemaal tegelijk in de praktijk ga brengen.

Daarna is het tijd om moe, maar voldaan weer naar huis te lopen.

Weer in de trein terug.

Thuis bij mijn mannen! Die zich vermaken met de social media frames (om maar even in het thema van deze dag te blijven) die zijn gemaakt voor het 3000e artikel op Mamablogger en om de nieuwe lijst met 42 gratis en low budget uitjes te vieren.

Er is ook een kleintje voor Mamablogger! Milan kreeg er ook eentje en binnenkort vertel ik jullie hier alles over.

’s Avonds plof ik moe, maar voldaan neer op de bank bij Patrick. Ik dacht alles al te weten, maar deze cursusdag in Utrecht was precies wat ik nodig had.

liefs

 

 

 

ComputerComputer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *