Home + Diary | Bloedheet, op training, scheidsrechter en een weekendje weg

Diary | Bloedheet, op training, scheidsrechter en een weekendje weg

Wat een heerlijke week was dit! Het was voor mij wel wat aan de warme kant, maar dat mocht de pret niet drukken 😉 Ik ging op training, was scheidsrechter op de sportdag van mijn werk en we gingen een weekendje weg. Er gebeurde weer van alles en daar heb ik natuurlijk foto’s van gemaakt. Kijk je weer mee?

Maandag

Je zou hem toch opeten? We hebben hem vannacht maar tussenin genomen, want het was een helse nacht. Ik heb zelfs nog 1,5 op zijn kamer op de grond gezeten met een kussen en ben toen zelf nog in slaap gevallen. Vergeefse moeite, want uiteindelijk is hij toch nog tussenin komen liggen. Dan slapen we tenminste nog een paar uurtjes.

Voor ik de jongens wegbreng hang ik nog even snel een wasje buiten. Alles onder controle hier haha. Op dit soort momenten voel ik mij een heel goede huisvrouw 😉

Halverwege de ochtend fiets ik naar een andere locatie voor een afspraak. Bloedheet is het al!

Na mijn werk bereid ik thuis de cursus van morgen voor. Ik moet vooral even naar de route kijken, maar uiteindelijk is het heel gemakkelijk. Het is in Hoog Catharijne (Utrecht) en daar ben ik gelukkig wel bekend.

’s Avonds kijken we naar Maarten van der Weijde, wat een HELD is hij toch. Zo ontzettend knap, bijzonder en vooral een topprestatie! En dat alles voor een fantastisch doel wat wij een warm hart toedragen. Ik heb zelf mijn vader verloren aan kanker en daarnaast nog een aantal andere familieleden dichtbij. Dat onderzoek is heel hard nodig.

Dinsdag

Nadat ik de jongens heb weggebracht (gelukkig had Milan een studiedag met deze hitte), fiets ik snel door naar het station voor de training Community Management. Na deze eerste trainingsdag vallen heel wat puzzelstukjes in elkaar en realiseer ik mij weer eens dat het wel heel bijzonder is dat ik deze mogelijkheden krijg van mijn werk en het feit dat mijn manager achter mij staat.

Als ik klaar ben shop ik bij de Ako de nieuwe Jill Mansell (heerlijke boeken, ik heb ze inmiddels allemaal gelezen) en heel veel vakantieboeken. Als Patrick mij vraagt waarom ik in godsnaam zoveel geld heb uitgegeven bij de boekhandel antwoord ik dat dit ook voor de blog is.

Woensdag

Het is iets koeler dus ik gooi alles open en verschoon de bedden. Ik vind het dan zo lekker om al het beddengoed uit het raam te hangen! Weer zo’n goed huisvrouwen ding haha. Ondertussen zetten we alles klaar om mee te nemen naar school, want Milan heeft zijn eerste spreekbeurt. Het gaat over de Forensische Opsporing. Opa werkt daar, dus Milan heeft genoeg interessante dingen op te laten zien. Ondertussen koelt het al lekker af in huis.

Als we Milan naar school hebben gebracht is Floris moe en breng ik hem naar bed. Ik zou 1001 dingen moeten doen voor de blog, maar ben zo onwijs moe dat ik besluit heel even te gaan zitten met mijn nieuwe boek.

Zodra Floris wakker wordt krijgt hij verse aardbeien uit eigen tuin, lekker!

Ondertussen krijg ik in mijn mailbox een nieuwsbrief van een PR-bureau en daarin wordt de challenge genoemd die ik onlangs met de onkruidmachine van Kärcher heb gedaan, leuk! Daarna halen Floris en ik Milan op uit school. Zijn spreekbeurt is goed gegaan en terwijl we naar de fietsen lopen, krijgt hij nog complimentjes van klasgenootjes. Zo fijn voor hem!

Milan speelt ’s middags bij een vriendinnetje en ik rijd met Floris even naar de bouwmarkt om grijze betonverf te halen. Terwijl Milan nog speelt, besluit ik even snel de onderrand van de pas geverfde muur te schilderen. Zo blijft het mooi bij opspattend water. Het grind wordt binnenkort vervangen door donkergrijs grind.

Omdat Patrick vanwege de hitte vroeg thuis is, besluiten we spontaan een hapje te gaan eten in de stad en daarna een ijsje te gaan halen. Gewoon genieten omdat het kan en omdat je dit soort spontane acties nodig hebt. Ook halen we nog even wat extra korte broeken voor Floris. Als we naar huis lopen zien we deze boodschap met krijt op de brug staan. Mooie boodschap om een mooie dag mee af te sluiten.

Donderdag

Tijd voor een nieuwe dag! We brengen Milan naar school en gaan daarna snel naar huis.

Als we thuis zijn leg ik Floris weer op bed en ik dweil nog heel even snel voordat ik moet inloggen, want het is mijn thuiswerkochtend. Als Floris wakker is krijgt hij weer verse aardbeien uit de tuin.

De rest van de dag ben ik druk met van alles en nog wat en maak ik helaas geen foto’s meer.

Vrijdag

Na een drukke ochtendspits stappen we in de auto. Eerst breng ik Floris weg en daarna breng ik Milan naar school. Vervolgens rijd ik snel door naar mijn werk. Vanmiddag is de jaarlijkse “sport wedstrijd” waarbij de hele organisatie in teams met elkaar de strijd aangaat. Dit is buiten Gouda, vandaar dat ik met de auto ben.

En zo ziet dat er dan ongeveer uit. Ik sta bij het onderdeel hier vooraan: levend sjoelen. Dit is zo’n leuk spel om bij te mogen staan. We hebben weer onwijs gelachen.

Eenmaal thuis staat dit mooie pakket van Brandfield er voor Milan. Hij heeft deze tas gekregen waar ik je binnenkort meer over vertel.

Zaterdag

We vertrekken vroeg, want we gaan een weekendje weg! We gaan naar Almelo en logeren in het Theaterhotel (geen spon overigens). We gaan lunchen, zwemmen, relaxen, shoppen en doen vooral waar we zin in hebben. Ik deel wat foto’s, maar ben verder helemaal offline en dat bevalt even prima. Ik had eigenlijk tig blogjes moeten typen, maar in plaats daarvan lees ik mijn boek uit. Het was heerlijk!

Zondag

Hotelontbijtjes zijn het lekkerst! We ontbijten uitgebreid na een heerlijke nacht (iedereen sliep door, whoop whoop!) en gaan daarna zwemmen. Daarna mogen de jongens in het bubbelbad, gaan wij nog even douchen en vervolgens pakken we in en checken we uit.

We rijden daarna naar Lage Vuursche. Ik kom daar zo ontzettend graag! Dit dorpje is zo ontzettend gezellig, de omgeving prachtig en je kunt er gerust een middagje doorbrengen als je ook gaat midgetgolfen. Wij gaan er even eten (pannenkoeken zijn er specialiteit) en brengen een bezoekje aan de boswinkel. Zo’n leuk winkeltje! We kopen er een te gekke deurmat haha.

Daarna rijden we door naar de Pyramide van Austerlitz en dit is de eerste keer dat Floris het bewust meemaakt. Hij vindt het fantastisch en zit het liefst de hele middag in de draaimolen. Als de jongens het naar hun zin hebben, hebben wij het ook!

Het was een heerlijk weekendje weg waar we echt heel erg aan toe waren. Ik loop nog steeds een beetje achter de feiten aan voor Mamablogger en daar baal ik enorm van. Toch moest ik even opladen en iets voor mijzelf doen, anders trek ik het allemaal niet.

Komende week staat er ook weer van alles op de planning en ondertussen moet ik gewoon werken, het huishouden doen, andere dingen regelen en ondertussen ook nog knallen voor Mamablogger. Ik weet nog even niet hoe ik dat ga doen, maar het komt goed. Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *