Home + De trend van het voorjaar: pioenrozen!

De trend van het voorjaar: pioenrozen!

Pioenrozen zijn een van de mooiste rozensoorten die jij op de vaas kunt zetten. De grote bloemkoppen en prachtige kleuren zorgen ervoor dat deze rozen heel populair zijn als cadeau op bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften of andere speciale gelegenheden. Vaak zijn pioenrozen alleen verkrijgbaar in het voorjaar. Dit komt doordat de pioenrozen eigenlijk altijd bloeien als er winters weer is geweest. 

Tegenwoordig is het echter zo dat je pioenrozen het hele jaar door kunt kopen. Over de hele wereld zijn rozenkwekers die pioenen kweken. Hierdoor kun je als het ware de winter “volgen” en de pioenrozen per seizoen uit een ander land halen. Als het bijvoorbeeld zomer in Europa is, is het winter in landen als Chili. Dan kunnen de pioenrozen hier vandaan worden gehaald. Op deze manier kun jij bijna het hele jaar rond hoge kwaliteit pioenen verkrijgen, zonder dat ze officieel in het seizoen zijn!

Hoge kwaliteit rozen bezorgen voor Moederdag

Heb jij binnenkort een speciale dag zoals Moederdag? Dan kun jij tegenwoordig heel eenvoudig en snel online rozen bezorgen. Het voordeel van rozen is dat ze in bijna alle verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Zo zijn er natuurlijk de rode rozen die voor liefde staan en de roze rozen die voor dankbaarheid en waardering staan. Perfecte kleuren om jouw moeder mee te bedanken voor alles wat zij voor jou doet en heeft gedaan! Met een bos rozen weet jij zeker dat je een prachtig en persoonlijk cadeau geeft aan jouw moeder. 

Verschillende soorten rozen bezorgen

De meeste rozen hebben tegenwoordig geen echte rozengeur meer. Er zijn echter nog wel rozen waardoor jouw hele kamer heerlijk gaat ruiken naar die traditionele rozengeur. Zo kun jij bijvoorbeeld prachtige Tacazzi rozen kopen. Een bijkomend voordeel van deze hoge kwaliteit rozen is dat ze ook nagenoeg doornloos zijn. Deze rozen zijn perfect om te geven als cadeau voor Moederdag.

Andere bijzondere rozen zijn de long life rozen. Dit zijn natuurlijke rozen die behandeld zijn met een biologische vloeistof. Doordat de rozen behandeld worden met deze vloeistof, kunnen ze wel maanden tot meerdere jaren prachtig op de vaas staan. Deze long life rozen hebben nagenoeg geen verzorging nodig en zijn daarom een perfect geschenk voor mensen die minder vaak thuis zijn. Deze rozen hoeven geen water te hebben en mogen niet in het directe zonlicht staan. Verder hoef je deze rozen alleen af en toe licht af te stoffen door er bijvoorbeeld voorzichtig op te blazen. 

Een cadeau toevoegen aan jouw rozenboeket

Wil jij naast een prachtige bos rozen ook nog wat extra’s toevoegen aan jouw cadeau voor Moederdag, zodat de verrassing voor jouw moeder helemaal compleet is? Ook dat is tegenwoordig heel eenvoudig te doen. Er passen heel veel leuke geschenken bij een bos rozen, zoals lekkere chocolade of juist een schattige knuffel. Als je de rozen geeft voor een feestelijke gelegenheid zoals Moederdag, kun jij ook een goede fles champagne of wijn toevoegen, zodat jullie het samen kunnen vieren!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *