Home + Diary | Bijna meivakantie, Koningsspelen, mooie make-up en fotoshoot!

Diary | Bijna meivakantie, Koningsspelen, mooie make-up en fotoshoot!

Hoewel ik afgelopen week niet heel fit was, kabbelde de week lekker voort. Het was bijna meivakantie, Floris had een feestje, de Koningsspelen werden gevierd en in het weekend ging ik vol in de make-up voor een fotoshoot. Alleen dat weer, dat viel toch wel een beetje tegen helaas. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! We zijn klaar voor een nieuwe week! De tassen zijn ingepakt, de was hangt, de toiletten schoon en ik dweil nog even de vloer. Heerlijk vind ik dat!

Drie keer knipperen met je ogen en de dag is alweer bijna voorbij. Het was een drukke dag en ik heb verder geen foto’s gemaakt. Deze maak ik als ik ’s avonds op de bank zit. Pat en ik kijken ‘Kopen zonder Kijken’, wat een leuk en dankbaar stel! Pat gaat vervolgens vroeg naar bed, omdat hij morgenochtend rond 5.00 uur al in Zeeland moet zijn. Ik werk nog even door om twee opdrachten voor Mamablogger af te ronden en ga dan ook naar bed.

Dinsdag

Ik werk de ochtend weer op kantoor en zit nagenoeg de hele ochtend in overleg. Dan is het heerlijk om even op de fiets te stappen richting huis en daar verder te werken. Uiteraard kan een foto van een open brug niet ontbreken, haha.

Milan heeft met twee klasgenootjes een presentatie gegeven en hij laat deze aan mij zien. Hebben ze goed gedaan!

Ik ben niet helemaal fit en ga vroeg naar bed. Hopelijk morgen beter!

Woensdag

Iets beter, maar ik ben enorm moe en dan ben ik hartstikke vatbaar. Wel heb ik vanmorgen een leuke afspraak op mijn oude werk. Altijd gezellig om iedereen weer te spreken en toevallig ben ik er morgen weer!

Ik ben niet helemaal fit en dus doen we vanmiddag niet zoveel. Floris wil, zoals altijd, knutselen. Hij heeft een missie…

Donderdag

Hij heeft vanmiddag een feestje en geeft een Pat Patrol cadeautje. Daar wil hij Chase bij maken. Dit is toch alleen al een feestje om te geven? Hij wordt rond etenstijd thuisgebracht en in de tussentijd werk ik lekker thuis. Het is druk dus ik vergeet nog een foto te maken.

Vrijdag

Helemaal klaar voor de Koningsspelen vandaag! Gelukkig valt het weer bij ons ook nog alles mee en hebben de jongens een superleuke dag!.

Broodje besteld op het werk. Vorige week zat er een briefje bij, nu een gezichtje 🙂

Tussen het werk door een wandeling maken. Even achter de computer vandaan en genieten van dit soort mooie plaatjes.

Eenmaal thuis ligt er een brief op de mat van de middelbare school welke Milans voorkeur had. Hij is aangenomen! in juni ontmoet hij zijn nieuwe klas en mentor en dan gaat het bijna beginnen. Zo blij dat hij naar de school van zijn voorkeur kan.

Zaterdag

De kapster is er weer en ook de boodschappen zijn net bezorgd.

Aan het einde komt Kristel langs om mijn make-up te doen voor een fotoshoot vanmiddag. Ik ken Kristel al heel lang via de kledingwinkel in Gouda waar zij al jaren werkt en we volgen elkaar op Instagram waardoor ik ook wist dat ze een hele goede visagist is. Toevallig had ze vandaag tijd.

Ik was daar heel blij mee, want ik denk dat dit de eerste keer is dat ik op de foto ga en ik ook een stuk blijer ben met mijzelf. Daarom wilde ik iets extra’s en gelukkig was daar Kristel! Het eindresultaat zie je hierboven al een beetje, maar binnenkort deel ik de foto’s van de fotoshoot en dan kun je het nog beter bekijken.

Behind the scenes tijdens de fotoshoot!

Zondag

De zon schijnt ik besluit er nog even van te genieten en lekker te wandelen. De straat uit en we staan al hier, dat is toch fantastisch?

De mannen zoeken ondertussen alle Duplo uit. We wilden het in eerste instantie verkopen tijdens Koningsdag, maar ik besluit het op de appgroep van de wijk te zetten. Het wordt nog voor het einde van de ochtend opgehaald. Superfijn, want dat betekent dat we dit donderdag in ieder geval niet mee hoeven te slepen.

Nog even de tuin in met een boek.

In de middag nog even langs de begraafplaats waar mijn vader begraven ligt. 11 juni is het alweer 20 jaar geleden dat hij overleed.

Dit was onze week! De jongens hebben nu vakantie en ik werk deze week maar 1,5 dag. De rest ben ik ook vrij en is alweer aardig volgepland met de jongens. Dat zien jullie volgende week weer. Hebben jullie ook vakantie? Geniet er dan lekker van, fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    24 april 2023 / 08:59

    Wat een prachtige make-up joh, wat een feestje om dan zo op de foto te gaan! Ik heb geen Facebook meer en realiseer me dus nu pas dat het de jaarlijkse Moederdagshoot bij Sandra Zeilstra moet zijn geweest ???? volgend jaar eerder de socials in april checken!

    Nog een vraagje over jullie andere kat die ik op de foto zie: heb je het idee dat die Bobby mist doordat-ie misschien aanhankelijker is?

    Fijne meivakantie!!