De leukste happiness planners!

Ik zei het laatst al in een blog; het lijkt wel alsof iedereen in dit nieuwe jaar op zoek is naar balans, geluk, een betere verdeling tussen werk en privé, maar vooral ook naar zichzelf. Ik had het nog niet geroepen of hetzelfde werd gezegd in een RTL programma. Het is dus echt een trend. Hard werken en veel geld verdienen was heel lang de trend onder  het motto van ‘word hard, play hard’. Maar zo zien we dat al een tijdje niet meer. We beseffen ons dat kinderen veel te snel groot worden en we van alles van hen missen en je wilt als partners ook niet uit elkaar groeien.

We zijn echter nog meer dan alleen maar partners en ouders. We zijn ook vriendinnen, dochters, zussen, collega’s en nog veel meer. We willen alles en we willen alles goed doen. Vroeg of laat gaat dat natuurlijk een keer mis. Het zit niet altijd mee en voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer.

Het is dan ook niet zo gek dat we nu massaal aan de happiness planners gaan en spontaan gaan ‘mindmappen’ om erachter te komen wat we nu echt willen met ons leven. Want stiekem vinden we al dat geklieder in agenda’s en boekjes nog steeds heel erg leuk. Denk maar aan wat we op de middelbare school met onze agenda’s deden 😉

Ik verzamelde de leukste happiness planners en boekjes voor je om nu echt eens aan de slag te gaan met je dromen en doelen.

De leukste happiness planners en boekjes

Deze boekjes heb je misschien al gezien in mijn Action shoplog, maar wilde ik toch specifiek noemen. Deze boekjes zijn dik en kun je overal mee naartoe nemen. De bladzijdes zijn leeg en daardoor kun je eindeloos je gedachten erin opschrijven. Alleen dat helpt al om te structureren. Ze kosten €1,99 per stuk.

De Purpuz planner heb je wellicht ook al voorbij zien komen. Deze gaat veel verder en helpt je niet alleen met je jaardoelen, maar zorgt er ook voor dat je maand- en weekdoelen formuleert. Hij heeft je inzicht in wat wel en niet is behaald en is erg compleet. Het is even een investering (€34,95), maar daar heb je dan wel het hele jaar plezier van!

Als je geluk hebt, kun je deze happyness (ja, zo schrijf je het echt) planners van HEMA nog kopen, maar in veel filialen zijn ze al uitverkocht. Logisch, want ze kosten maar €3 en wat zijn ze leuk! Eigenlijk word je er al blij van als je hem op je bureau legt 😉

En dan tot slot de happiness planner waar het allemaal mee begon. Deze is prachtig vorm gegeven en ik hoop dat er echt nog veel Nederlandse winkelketens op zullen staan die een Nederlandse uitvoering op de markt brengen. Je vindt deze hier.

Hoe je het ook wendt of keert, de planners zijn hip en kunnen je zeker helpen bij het in kaart brengen van je doelen. Doe er je voordeel mee!

Liefs, Marisca

Volg:

2 Reacties

  1. 6 januari 2017 / 16:37

    Ik heb de happiness planner (niet gedateerd). Heb hem alleen nooit afgemaakt. Ik begin altijd heel enthousiast met projectjes, maar wat me tegenstond, was dat als je het één dag niet bijhield, je een lege bladzijde had. Waardoor ik dus niet heel happy werd, haha.

    Die Hema boekjes zijn zo leuk! Ik heb ze nog nooit gezien, jammer dat ze al overal uitverkocht zijn.

  2. 7 januari 2017 / 11:54

    Wat een leuk overzicht! IK hou van dit soort dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge