Home + Review | Light Stax bouwblokjes met licht!

Review | Light Stax bouwblokjes met licht!

Voor ik begin wil ik alvast vertellen dat dit geen gesponsorde post is, maar dat ik deze doos zelf heb gekocht. Ik kende het niet en had er nooit van gehoord, maar kwam het tegen bij de LEGO® winkel toen ik op zoek was naar een kerstcadeau voor Milan. Light Stax bouwblokjes! Dit zijn blokjes die passen op de echte LEGO®, maar je kunt ze verlichten waardoor je ze bijvoorbeeld in een huisje kunt zetten en deze kan verlichten.

Omdat we van tevoren niet wisten of we hier heel enthousiast over zouden zijn, kocht ik één doosje om het uit te proberen. Niet alleen leuk voor Milan, maar ik kon er ook over bloggen 😉 Eigenlijk best gek, want bij bijna alles wat ik koop vraag ik mij af of het leuk zou zijn voor Mamablogger…

Maar dit is écht heel leuk en kan dus niet ontbreken op de blog!

Extra toevoeging aan je LEGO® stad!

Wat is een stad zonder verlichting en wat is een huis zonder lampjes? Helemaal niets natuurlijk! We hebben op een beurs weleens gekeken naar verlichting voor op de legotafel, maar dat was heel prijzig en dan moesten er ook nog speciale batterijen in.

Nu zijn de Light Stax niet alleen een leuke toevoeging, maar ze passen ook op de echte steentjes waardoor je er gemakkelijk mee kunt bouwen én je kunt er losse creaties van maken die je kunt verlichten.

Wij kochten de set van 30 steentjes en het fijne is dat we er geen batterijen voor nodig hebben, want je kunt ze opladen!

Verschillende sets

Wij zijn van mening dat dit echt een musthave is voor iedere LEGO® fan en dit zijn de ideale verjaardagscadeautjes. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn dozen met 30 of 50 steentjes, maar er zijn ook kleinere doosjes met 24 steentjes. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor gekleurde  of transparante stenen. Er zijn verschillende varianten.

Mocht je nu geen winkel in de buurt hebben die de Light Stax verkoopt, ze zijn ook te koop bij Bol.com.

Wat vind je ervan? Best gaaf toch?

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

    • 7 januari 2017 / 11:21

      Ja, tof hè? En wat betreft prijs valt het heel erg mee. Je kunt er ook kleinere doosjes van een tientje van kopen, dus ook erg leuk om cadeau te doen.