Home + De laatste maanden van 2020 zijn ingegaan, dit hoop ik dit jaar nog te bereiken

De laatste maanden van 2020 zijn ingegaan, dit hoop ik dit jaar nog te bereiken

Wat een jaar hè? Er is zoveel gebeurd. De wereld stond even stil, maar tegelijkertijd is de tijd ook weer heel erg snel gegaan. Op oudejaarsavond zei ik nog tegen Patrick dat ik het gevoel had dat dit een heel gek jaar zou gaan worden. Pat keek mij aan met een blik van ‘heb je haar weer’, maar het was zo. Enerzijds een jaar met veel nieuwe inzichten en anderzijds voelt het als een verloren jaar. Alsof we er niet alles uit hebben kunnen halen. Tot nu toe tenminste, want nu het lijkt alsof alles weer een beetje normaal wordt, hoop ik van de laatste maanden van 2020 nog iets moois te kunnen maken. Dat ik bepaalde doelen toch nog ga bereiken. Welke doelen dat zijn lees je in dit artikel.

Mamablogger

In april van dit jaar haalde ik de 90.000 unieke bezoekers op Mamablogger. Een enorme mijlpaal die ik echt niet aan zag komen! Toch kan ik hem wel verklaren: we zaten immers allemaal thuis en zochten naar iets dat we wel mochten doen met onze kinderen. Ik heb deze mijlpaal dan ook grotendeels te danken aan het artikel over de berenjacht. Ik verwacht dit jaar de 90.000 unieke bezoekers niet meer te halen (wie weet volgend jaar weer een keer), maar ik hoop wel stabiel te blijven tussen de 50.000 en 60.000 unieke bezoekers.

Verder ben ik nog steeds blij met de lay-out, krijg ik nog altijd behoorlijk wat opdrachten binnen en begint de inspiratie weer op gang te komen. Dat was de afgelopen periode wel anders. Ik moest echt zoeken naar onderwerpen en het wilde allemaal niet vlotten. Dat heb je misschien wel gemerkt, want de onderwerpen waren nu niet bepaald origineel. Mijn hoofd stond ergens anders naar, maar de afleiding was ook wel lekker. Gelukkig komt er nu weer ruimte in mijn hoofd en dat doet goed, want de onderwerpen komen weer als vanzelf.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat betreft persoonlijke ontwikkeling valt er nog wel wat winst te behalen. Ik had dit jaar graag nog een cursus gedaan (binnenkort vertel ik daar meer over), maar dat ging natuurlijk niet. Ik heb op persoonlijk vlak wel geleerd om op een andere manier naar situaties te kijken waardoor ik wel rustiger ben geworden. Toch ben ik er nog niet. Het positieve denken gaat steeds beter, maar er zijn nog genoeg situaties waarbij dat niet lukt.

Verder ben ik weer begonnen met plannen en zou ik nog meer willen leren over productiviteit. Het plannen en alles opschrijven geeft rust. Nu nog productiever gaan werken en dan gaat het nog beter!

Verhuizen

Tja, wie had dit aan het begin van het jaar verwacht? Wij nog niet hoor! Maar de laatste maanden van 2020 staan in het teken van verhuizen. Althans, we hebben eerst nog een huis te verkopen… Ik heb afgelopen week het dagboek gedeeld die ik de afgelopen maand heb bijgehouden over deze situatie. We hopen een koper te vinden die met net zoveel plezier hier zal wonen als wij hebben gedaan, maar voor ons wordt het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

De laatste maanden van 2020 worden dus niet rustig voor ons. De verjaardagen van de jongens komen eraan, we willen verhuizen, de feestdagen komen eraan, op mijn werk starten projecten weer op, Patrick wordt nog geopereerd aan zijn kaak en verder gaat alles gewoon door.

Wat zijn jullie plannen voor de laatste maanden van 2020?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *