Home + Speelgoed | De Cory Carson lijn van VTech is nu te koop!

Speelgoed | De Cory Carson lijn van VTech is nu te koop!

Toen Cory Carson op Netflix verscheen was Floris meteen fan. Het eerste seizoen was kort, net als de afleveringen, maar dat is prima voor peuters. Hier maakte het sowieso niets uit, want iedere aflevering werd minstens 34 keer bekeken. Daarna kwam de korte speelfilm ‘De Chrissy’. Eerst in het Engels (maakte Floris ook niets uit) en daarna in het Nederlands om vervolgens ook tig keer bekeken te worden. Inmiddels staat seizoen 2 ook op Netflix en was het wachten op de speelgoedlijn van Cory Carson. Sinds deze week is deze er en ik laat je zien welke Cory Carson items je kunt shoppen.

Alvast shoppen voor de feestdagen

We staan er misschien nog niet zoveel bij stil, want het is een gek jaar en de feestdagen worden dit jaar waarschijnlijk ook anders gevierd, maar dat we cadeautjes in moeten slaan is een ding wat zeker is. Wij zijn daarom nu al aan het kijken naar cadeaus. Enerzijds om de kosten te spreiden, anderzijds om teleurstellingen te voorkomen wanneer iets hard gaat en straks is uitverkocht. Daarnaast zijn zowel Milan als Floris in oktober jarig en omdat we soms echt niet meer weten wat we in deze periode voor ze moeten kopen, gaan we alvast op zoek. Voor Floris kwamen we nu uit op het Cory Carson speelgoed van VTech. Precies op tijd voor zijn verjaardag en de feestdagen!

Deze Cory Carson items zijn nu te koop

In totaal zijn er nu zes Cory Carson items te koop. Het betreft dus een kleine collectie, maar precies goed genoeg om afleveringen én de film (The Chrissy) na te spelen 😉. Ik hoop echter wel dat de collectie nog uitgebreid wordt, want ik mis onder andere de ouders van Cory en Chrissy. Er zijn twee wat grotere speelsets te koop en de rest betreft losse auto’s en een helikopter. Wat opvalt is dat deze auto’s niet (veel) duurder zijn dan de reguliere Toet Toet Auto’s.

Cory en Chrissy speelset

Chrissy is niet los te koop (Cory wel), maar kun je wel samen met haar broer kopen. Plaats Chrissy bovenop Cory en je kunt de gesprekjes tussen hen horen met de originele stemmen uit de serie! Deze speelset kost €14,95.

Cory Carson losse auto

Cory is ook los te koop en ik denk dat dit een ander soort auto is dan die hierboven. Ik weet het niet zeker hoor, maar ik denk niet dat je Chrissy hier bovenop kunt zetten. Maar goed, we gaan het zien als we deze gaan kopen. Deze losse Cory kost €9,95.

Benny Brandweerauto

Benny is het vriendje van Cory en kan daarom niet ontbreken in deze collectie. Ga samen op reddingsmissie! Deze auto kost ook €9,95.

Haily Kopter

Tot slot is Haily Kopter te koop als los voertuig. Je kunt op de actietoets drukken om de rotor te laten draaien. Ik denk dat Floris dat heel erg tof gaat vinden en waarschijnlijk draait die rotor dan de hele dag 😅. Ook deze kost €9,95.

DJ Loco speelset

Ik denk dat we deze gaan kopen voor de verjaardag van Floris. Hij heeft de film ontelbare keren gekeken en vond deze trein zo ontzettend leuk! Je kunt Cory en Chrissy op de draaischijven plaatsen om ze te zien dansen en mooie lichteffecten te zien. Toffe combi! Deze speelset kost €34,95.

Cory Carson brandweerkazerne

Tot slot is deze brandweerkazerne te koop. Dit is de kazerne van Bumperdijk. Neem de glijbaan en help Benny en Chrissy bij het blussen van de brand. Druk op de muziektoets of plaats een voertuig op de PlayZone-locatie om vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, gezongen liedjes en melodietjes te horen. Deze karzerne kost €22,95.

Ik denk dat we Floris heel erg blij gaan maken de komende periode. Denk jij al na over de cadeaus voor de feestdagen?

[shopr_shopthepost collection=”cory-carson” size=”large” title=”Shop hier het Cory Carson speelgoed”]

De links op deze pagina zijn zogenoemde ‘affiliate linkjes’. Dat betekent dat wanneer jij via één de links wat bestelt in deze webshop, ik een heel kleine commissie ontvang. Meestal gaat dat om een aantal centen en soms ook om enkele euro’s. Dit kost jou echter niets extra. Wel wil ik benadrukken dat de links op deze pagina daadwerkelijk favorieten zijn die we ook zelf gaan kopen voor de verjaardag van Floris en voor de feestdagen. 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *