Home + De drukte van school is weer in volle gang!

De drukte van school is weer in volle gang!

Na vandaag is de kop eraf, dan zit de eerste schoolweek van de jongens erop. En het is net alsof de vakantie alweer heel ver weg is. De drukte van school is als vanouds en in volle gang. De planner ligt in de gang en ik plak er extra post-is in om er zeker van te zijn dat we niets vergeten. Ik blik even terug op afgelopen week…

Schoolreisje, ortho en intekenen op de lijst

De nieuwe school van Milan communiceert ontzettend goed waardoor wij als ouders niets missen. Dat is heel erg fijn, want zo krijgen we toch mee wat er allemaal in de klas gebeurt en de foto’s zijn heel erg leuk. Tegelijkertijd is het feestweek en dat betekent dat er nog meer berichten in de app verschijnen. Voor we het wisten appten Patrick en ik over en weer over wie er vrij kon nemen om bij de afsluiting van de feestweek te zijn en hoe we dat gingen doen met Floris als we ook Milan uit wilden zwaaien als hij met schoolreis gaat.

Vervolgens kregen we een bericht over een kijkmoment in de klas. Er zouden intekenlijsten hangen waar je je op in kon schrijven zodat je na schooltijd de klas in kan. Fijn, want ouders mogen de school nog niet in en hij zit in groep 7 dus zo vaak gaan wij niet meer mee. Het duurde even, maar inmiddels is dat kijkmoment ingepland. Milan heeft ons ingeschreven, stuurde een foto en wij zetten het in de agenda. Hoppa, zo doen we dat tegenwoordig ?.

Toen kwam de tandartscontrole en kregen we na drie jaar een “go” om weer naar de ortho te gaan. We kunnen al snel terecht op een woensdagochtend. Oh ja, dat moeten we dan natuurlijk ook nog even regelen met school ? Ook dat hebben we meteen geregeld, maar het viel op dat in deze eerste week de to do lijst behoorlijk vol liep, net als de agenda’s.

Kortom: we zitten weer helemaal in het ritme!

De eerste brieven en lijstjes hangen er alweer

Het was deze week even passen en meten, maar het is weer gelukt en alles is geregeld. De vakantie lijkt inmiddels ver weg, maar ik vind de reuring van het schoolleven ook wel lekker. Al duurt dat waarschijnlijk een paar weken voor we er alweer klaar mee zijn 😉

Hoe is het bij jullie? Herkennen jullie die drukte of valt het bij jullie heel erg mee? Klets mee in de comments hieronder of op social media.

liefs

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Henriette
    3 september 2021 / 07:40

    Wij beginnen maandag (regio Zuid). Ik heb een kind in groep 4, een kind in groep 8 en eentje naar de brugklas dus ik vrees dat ik volgende week vrijdag alweer compleet uitgeteld ben?