Home + Action Shoplog | Van een notenkraker tot interieurspulletjes

Action Shoplog | Van een notenkraker tot interieurspulletjes

Afgelopen week was ik voor het eerst sinds weken weer eens bij de Action. Ik had de tijd dus besloot eens lekker door de winkel te struinen op zoek naar leuke spulletjes. Ik had het één en ander nodig, maar je komt toch altijd met meer naar buiten dan je van tevoren had bedacht. Althans, dat is bij mij altijd het geval ☺️. Omdat ik toch wat leuke spulletjes heb gekocht besloot ik weer eens een ouderwetse Action shoplog te maken, kijk je mee?

Action shoplog september 2021

Een volle tas met dingen als shampoo en KitKat voor Patrick, maar dus ook een notenkraker en wat spulletjes die onwijs leuk zijn in je interieur. Ik ga ze daar echter niet voor gebruiken, ik koop namelijk regelmatig spulletjes om ze als fotoprops te gebruiken voor Mamablogger, ik vertel daar zo meer over…

… Maar ik begin natuurlijk met mijn favoriet uit deze Action shoplog en dat is deze notenkraker. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik ze spaar. Ik ben een totale kerstgekkie en notenkrakers zijn voor mij op en top Kerst. Het liefst shop ik hele oude, unieke, maar deze van Action zijn natuurlijk ook onwijs gaaf. Deze zijn 25 cm hoog en kosten maar €3,99. Er zijn een hoop verschillende dus je kunt al een beetje los gaan.

Het touw dat je ernaast ziet is decoratie touw. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken op een herfstschaal, maar ik gebruik deze als prop voor mijn foto’s. Een fotoprop is een attribuut waarmee je je foto’s net een beetje extra geeft. Als ik een foto maak van een boek, dan zie je vaak niet alleen dat boek, maar ook wat dingen er omheen zoals een pen, een bril, een plantje etc. Dat zijn dus mijn fotoprops en maken de foto’s net wat leuker. Ik wil daarmee ook laten zien dat ik moeite steek in het maken van foto’s voor mijn blog. Het touw is 3 cm dik, 3 meter lang en kost €2,99.

Deze etagère hekje misschien al ergens voorbij zien komen en hij is echt ontzettend gaaf! Toch ga ik hem gebruiken voor de foto’s voor mamablogger net als de herfstdecoratie. De etagère is 25 cm hoog en kost €8,99. Het doosje herfstdecoratie kost €1,99. Je kunt deze twee ook combineren en gezellig in de woonkamer neerzetten.

Cadeautje voor de juf

Deze geurzakjes nam ik ook mee naar huis. Heerlijk om ergens in huis of in de kledingkast te hangen, maar ze zijn ook heel leuk om er juffentraktaties van te maken. Dat is ook precies wat ik ga doen! Binnenkort neemt Floris afscheid van de peuterspeelzaal en hiermee maken we leuke cadeautjes voor zijn juffen. Tegen die tijd deel ik het eindresultaat met jullie.

Gave loopfietsen van Action

Deze heb ik niet gekocht, maar wilde ik wel met jullie delen: deze te gekke loopfietsjes. Ze zijn er in het blauw en roze en kosten maar €14,95. Dit zou weleens een heel leuk cadeau kunnen zijn voor de feestdagen!

Verder kocht ik dus KitKat, shampoo, conditioner en vuilniszakken, maar die heb ik maar niet op de foto gezet haha.

Binnenkort verschijnt de rest van de Sinterklaas- en kerstcollectie, wie weet volgt er dan weer een Action shoplog.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *