Home + Diary | Gezellige visite, barbecue gekocht en puzzelen!

Diary | Gezellige visite, barbecue gekocht en puzzelen!

Het was een heerlijke week! De zon scheen volop, we hebben de veranda verder ingericht, we kregen gezellige visite, kochten een nieuwe barbecue en we zijn aan het puzzelen geslagen. Ik heb heel veel foto’s gemaakt. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

diary_visite_zon_barbecue_persoonlijk_tuin_puzzelen_mamablogger_

Milan mag naar school en Floris naar de peuterspeelzaal! Dat betekent dat ik weer eens alleen thuis werk. Ik blijf de komende periode nog steeds twee dagen thuis werken en twee dagen op kantoor. Dit om de drukte op kantoor zoveel mogelijk te beperken. Als ik beide jongens heb weggebracht, spring ik op de bakfiets en rijd ik weer naar huis.

Ondertussen krijg ik deze foto van Floris. Hij heeft het er zo ontzettend naar zijn zin!

Eenmaal thuis is het tijd voor een boterham.

En Milan komt thuis met het cijfer van zijn eerste werkstuk: een 9,4! Trotse moeder hier ☺️.

Na het eten rijd ik nog even snel naar de Jumbo om nog wat boodschappen te halen.

We liggen op tijd op bed, maar dat blijft gek als het buiten nog licht is. Toch vallen we snel in slaap.

Dinsdag

Patrick heeft nachtdienst komende nacht dus is hij overdag thuis. Milan wil niet mee een blokje om en blijft bij Patrick. Floris en ik doen dan maar samen ons rondje. Hij heeft het prima naar zijn zin!

Daarna gaan Milan en ik alleen aan de slag met ons werk.

Einde van de middag rijd ik nog even naar kantoor voor een overleg en daarna snel weer naar huis. We moeten namelijk op tijd eten omdat Pat de nacht in moet. Als Pat weg is en de jongens op bed liggen ga ik lekker een muziekje luisteren. Guns ’n Roses is altijd goed.

Woensdag

Vrije dag, de zon schijnt en ik heb zin om schoon te maken. Ramen open en een lekker opgeruimd en fris huis, heerlijk!

Milan zit op school als Pat, Floris en ik even de stad in lopen. Bij Omoda kopen we een paar nieuwe schoenen voor Floris.

Inge (mijn inmiddels oud-collega en dat vinden we nog steeds stom) komt gezellig lunchen! Zowel Floris als Bobby vinden het wel erg gezellig 🙂 Floris valt in slaap en ligt lekker bij Inge. Het was een gezellige middag!

Donderdag

Hemelvaart en dus zijn we allemaal vrij. We gaan naar de Intratuin om gezellige spulletjes te kopen voor de veranda. Jullie hebben alles al kunnen zien in deze blog.

’s Middags rijden Milan en ik nog even naar de Kwantum voor een supergaaf buitenkleed, twee potten en een bordje. De jongens sparen bordjes en die worden allemaal opgehangen in hun speelhuisje.

Terwijl wij weg zijn speelt Floris, met de kleinzoon van de buurvrouw, met water en is hij helemaal nat. Patrick trekt hem dit maar even aan ? Hysterisch, maar het mag nat en vies worden 😉

diary_visite_zon_barbecue_persoonlijk_tuin_puzzelen_mamablogger_

Ondertussen spotten we dit gevaarte in de tuin, brrr…

Einde van de middag hebben wij de tuin ingericht en komen Tom en Chantal langs met de jongens om te kijken hoe alles geworden is. We besluiten spontaan met zijn allen patat te gaan eten. De jongens hebben een topmiddag en wij ook!

Vrijdag

Floris gaat ’s morgens naar de peuterspeelzaal, Pat en Milan zijn vrij en ik in principe ook, maar ben wel telefonisch bereikbaar. ’s Morgens ben ik daardoor nog volop aan het werk, maar in de middag gaan we naar Depot 24 om te kijken of de barbecue al binnen was gekomen. Het formaat dat wij wilden was er helaas nog niet. De vraag is groot, maar het aanbod klein omdat er lastig uitgeleverd kan worden momenteel vanwege het Coronavirus. Dat zou dan waarschijnlijk augustus worden en dan is de zomer al bijna voorbij. Van het medium formaat was er nog één die niet besteld was en we besluiten deze te kopen.

Floris zal het ondertussen allemaal een wordt wezen, want die valt in Patrick zijn armen in slaap.

Einde van de middag wordt ie geleverd en wat is ‘ie gaaf! We hebben de Black Bastard medium.

Na het eten verrassen we de jongens door even een ijsje te gaan halen.

Als de jongens op bed liggen, is het tijd voor een film. We kijken F*ck de liefde op Videoland.

Zaterdag

Ik rijd al vroeg richting het tuincentrum voor planten en zie dan deze te gekke groene deuren. We zochten nog een oude deur tegen de schutting en deze kosten maar €20,-! Helaas krijg ik ze niet mee en heb ik vandaag geen tijd om nog een keer terug te rijden. Op zondag zijn ze dicht dus ik kijk van de week nog wel of de deuren er nog zijn.

Voor en na met de potten die ik van de week bij Kwantum kocht en de planten die ik vanochtend kocht. Nu de bakfiets voor de deur weg is kan dit eindelijk. Ik ben er blij mee!

Dan is het tijd om ons jarige vriendje Phillon te feliciteren. Kijk eens hoe leuk Chantal zijn taart heeft versierd? Dit is toch een feestje?!

Daarna moet ik nog naar de stad om mijn bestelling bij Heb ik Via op te halen. Deze puzzels zijn toch te gek? Wij hebben die met de cactussen. Iedere puzzel heeft 1000 stukjes.

En daarna fiets ik snel door om mijn nagels te laten doen. Het mag weer!

Onze klusjesman is ondertussen ook hard aan het werk geweest om een kraan en wasbakje te maken in de schuur. Heel erg handig! In de vorige schuur hadden we geen water waardoor alles nu voor het eerst aangesloten moest worden, maar de kraan doet het!

Milan gaat voor het eerst sinds lange tijd logeren bij opa en oma en als zij weg zijn lees ik Floris voor. Toepasselijke titel 😉

Zondag

Ik heb deze schoenen afgelopen week al een paar keer gezien op Facebook en vind ze zo leuk! Uiteindelijk besluit ik ze toch te bestellen.

Het is slecht weer dus we gaan weer lekker puzzelen. Milan helpt ook nog even mee en Floris vermaakt zich met autootjes. Een lekker relaxt middagje dus.

Ons buurmeisje is bijna jarig en heeft ook een speelhuisje gekregen. We shoppen samen met de andere buren wat leuks voor in het huisje.

Dit was een heerlijke en gezellige week, ik houd van visite en vind het altijd gezellig. Komende zijn we weer volop aan het werk, maar staat er nog wel iets heel leuks gepland. Dat zien jullie in de volgende diary!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *