Home + Tip: het populaire Ibiza armbandje met naam als cadeautje voor de juffen

Tip: het populaire Ibiza armbandje met naam als cadeautje voor de juffen

Juffen bedankjes, ik vind het altijd heerlijk om ze te maken en deze dan weer te delen met jullie. Dit schooljaar misschien nog wel meer dan voorheen, want ook zij hebben de afgelopen periode ontzettend veel werk verzet. Ook heb ik nu zelf ervaren hoe het is om een vorm van onderwijs te geven en ik vond het al pittig om één kind te begeleiden, laat staan een stuk of 30. En ja, het is hun vak, maar mijn waardering is alleen maar groter geworden. En daarom heb ik weer een heel leuk bedankje gevonden: het populaire Ibiza armbandje met naam. Je kunt ze zelf maken, maar ik heb ook een leuke budgettip voor je waar ze je kunt bestellen.

De juffen (en de meesters natuurlijk) moesten de afgelopen periode ontzettend snel schakelen, thuisonderwijs faciliteren en dat allemaal met de beperkte middelen die ze soms hadden. Tussendoor stuurden ze kaartjes en de juffen van Floris kwamen deze zelfs persoonlijk door de brievenbus gooien. Ze hebben er in ons geval alles aan gedaan om deze periode zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Ik vertelde eerder al dat ik het wat lastig vond om Floris weer naar de peuterspeelzaal te brengen en ik niet wist hoe hij zou reageren. Maar het opnieuw brengen naar de peuterspeelzaal verliep zo goed en ze waren weer zo lief voor hem dat ik ze een klein bedankje wilde geven. Ik wist alleen niet zo goed wat totdat ik her en der de Ibiza armbandjes voorbij zag komen.

Ibiza armbandjes met letterkralen

Misschien heb je ze ook al gezien: elastieken armbandjes met letterkralen. Het elastiek is wat dikker (ongeveer 5 mm.) en heeft een leuk printje of een felle kleur. Je ziet ze nu vaak met een panterprintje, maar ze zijn er ook met een zebra- of slangenprint en de kralen zijn veelal vierkant (zwart met witte letters of andersom). Hoe dan ook, ze zijn echt ontzettend leuk en dus ging ik de stad in voor elastiek en deze letterkralen. Ik had verwacht dat ik het zo kon kopen, maar dat bleek wat moeilijker dan gedacht. Bij ons in de stad kon ik niet slagen, zelfs niet bij de kralenwinkel. Uiteindelijk besloot ik online verder te zoeken, maar  ook dat was lastig omdat het elastiek bij veel webshops was uitverkocht. Uiteindelijk vond ik een groothandel en kon ik het wat groter inkopen, maar dat vind ik niet erg omdat ik het ook wil gaan gebruiken voor cadeautjes. Toen alles binnen was kon ik aan de slag!

Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen hoe je deze kunt maken 😉. Wel twijfelde ik over de maat van de armbandjes. Uiteindelijk las ik ergens dat 22 centimeter wel gemiddeld was. Toch blijft het een beetje gokken.

Aan de achterkant schreef ik een kort bedankje en vervolgens pakte ik het in.

Dit was ’s avonds laat en daarna heb ik ze meteen in Floris zijn tas gedaan zodat ik ze niet meer aan hoefde te raken. Een cadeautje geven is leuk, maar ik blijf wel voorzichtig. Ik deed het kaartje met de armbadjes in een wenskaartenzakje van Wibra en deed er wat confetti in. En klaar is je cadeautje!

Bestellen kan natuurlijk ook!

Vind je het Ibiza armbandje een leuk idee, maar wil je ze niet zelf maken of weet je zeker dat je de kralen en het elastiek daarna niet meer gaat gebruiken? Of misschien is het online weer snel uitverkocht, dan kun je ze natuurlijk ook bestellen. Bij veel webshops zijn ze relatief duur, ongeveer €4,95 per armbandje. Collega blogger Joyce van Joy from Joyce maakt ze ook en je kunt ze bestellen via haar Instagrampagina Beads From Joyce. Bij haar bestel je er drie voor een tientje. Ook met panterprint! Dat scheelt en jij hoeft ze dan alleen nog maar in te pakken.

Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden om een Ibiza Armbandje cadeau te geven. Een klein cadeautje, maar een heel leuke blijvende herinnering aan een heel bijzonder schooljaar. De juffen kunnen hem in ieder geval lang dragen.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *