Home + Moms Fashion | In een ‘ripped jeans’ naar kantoor?

Moms Fashion | In een ‘ripped jeans’ naar kantoor?

Als ik ga shoppen let ik er altijd op dat ik de kleding ook kan dragen naar kantoor. Behalve deze ene keer. Ik kocht namelijk in al mijn enthousiasme een ‘ripped jeans’ en nam hem mee naar huis. Geen blote knieën, maar er zat gewoon stof achter en de broek zit heel lekker. Eenmaal thuis vroeg Pat of ik deze wel aan kon naar kantoor. Daar had ik nog niet over nagedacht…

Wat is een ripped jeans?

Een ripped jeans is een spijkerbroek met kapotte kniestukken. Soms zie je dan een bloot been, maar in dit geval zat er stof achter. Onwijs leuk, mits de kapotte stukken niet te groot zijn. Deze kocht ik bij Didi in de uitverkoop en kostte nu nog maar €28,- Ik stond er helemaal bij stil dat dit misschien niet kon naar kantoor.

Zou jij een ripped jeans dragen naar kantoor?

Ik twijfelde enorm, maar wat nu als ik deze jeans zou dragen met een leuk truitje en een zwarte blazer? Laarsjes eronder en klaar ben je! Hip, netjes genoeg en passend bij mijn leeftijd. Daarbij is het bij ons op kantoor ook allemaal niet zo streng hoor. Ik besloot dat het kon en fotografeerde de outfit. Zou jij dit naar kantoor dragen?

Ik vond het eigenlijk helemaal niet verkeerd! Als ik deze jeans nu zou dragen met een wijde sweater zou ik het minder geschikt vinden, maar zo kon het prima vond ik.

En toch vraag ik mij af wat jij ervan vindt. Zou jij dit zelf naar kantoor dragen of juist niet en waarom dan? Of zou je het misschien anders combineren? Ik ben namelijk nog steeds niet helemaal zeker van mijn zaak…

Spijkerbroeken

Spijkerbroeken worden uiteraard gewoon gedragen naar kantoor, maar ik vraag mij af of een gewone skinnyjeans niet netter is dan dit. Ik heb het overigens ook echt naar kantoor gedragen en had niet de indruk dat iemand het gek vond, maar toch… Toch ben ik nog steeds niet 100% overtuigd.

Ik ben dus heel benieuwd wat jij ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. Christine
  9 maart 2018 / 10:20

  Kan absoluut op deze manier, Marisca!
  Het is zoals je het zelf al zegt.. met een sweater erop zul je eerder denken aan een kluscombi met oude verfbroek, terwijl het nu heel duidelijk een goed gestyled, verzorgd ensemble is..
  Vind dat opzoeken van de grens altijd wel interessant ? Ben zelf gek op vintage maar combineer dat altijd met iets tijdloos of hips zodat het geen gehele ‘dit heb ik bij m’n oma op zolder gevonden’-outfit wordt. Kan ook erg leuk zijn als je een extreem kapsel of a-typisch gezicht hebt, maar ik ben een klassieke verschijning (niet mijn woorden hoor ?) dus ik kan het beter mixen, wil ik zo’n indruk voorkomen..
  Leuk om zo eens wat anders van je te zien, juist omdat het een beetje op de rand van je comfort-zone is! Nouja, vanwege het werk dan ☺

  • 11 maart 2018 / 09:28

   Dank voor je uitgebreide reactie en compliment! Ik houd overigens ook van vintage, ook voor de jongens. En wat leuk dat jij je er ook zo bewust van bent!

 2. 10 maart 2018 / 08:01

  Dit is nu ook mode. Daarnaast is het gewoon een spijkerbroek met net jasje en laarsjes. Waardoor het geheel gewoon netjes is. Ik vind dat het prima kan voor kantoor.

  • 11 maart 2018 / 09:26

   Ik ook, maar toch is er een stemmetje dat zegt dat het misschien toch niet kan. Ik vind het toch lastig…

 3. Elise
  10 maart 2018 / 14:18

  Ik vind niet dat het kan, op geen enkel kantoor. Wij mochten dit zelfs niet als vakkenvuller in de supermarkt waar ik altijd werkte.. dus nee, dit vind ik echt niet kunnen! Als ik iemand zo zou tegenkomen op kantoor zou ik heel raar opkijken..

  • 11 maart 2018 / 09:26

   Dank voor je reactie, het is heel leuk om te zien dat de meningen hier en op social media zo uiteen lopen. Dat maakt het voor mij alleen niet makkelijker haha.

   • Christine
    12 maart 2018 / 10:02

    Deze gedachtes zou je niet hebben bij een ‘standaard’ voor de hand liggende ‘kantoor combi’ toch? Daarom vind ik het zo leuk dat je zelfvertrouwen uitstraalt om dit wel te proberen naar je werk en met de juiste attitude kun je met veel wegkomen hoor! Er zijn altijd mensen die vinden dat je beter maar gewoon kan doen en er niet de waarde van inzien om eens wat anders te proberen dan wat de ‘ongeschreven regels van wat heurt’ te volgen..

    • 13 maart 2018 / 07:22

     Haha je hebt helemaal gelijk. Verder gaat het ook om je prestaties en niet om wat je aan hebt al moet je er wel netjes uitzien natuurlijk. Ik vind echter ook wel dat je je mag kleden naar je leeftijd. Ik ben nog jong en hip hoor 😉 Alhoewel, dat laatste wil ik graag zijn haha.