Home + Christmas Countdown 2022 | Budget kersthangers van Action

Christmas Countdown 2022 | Budget kersthangers van Action

Yes, we mogen weer aftellen naar Kerst! Met nog minder dan 100 dagen te gaan tot Kerst is wat mij betreft de leukste tijd van het jaar aangebroken. Vorige week deelde ik met jullie mijn Kerst bucketlist en één van de dingen die erop stond was het schrijven van veel kerstblogs. Ik heb veel ideeën en er zijn altijd nog blogs die spontaan ontstaan zoals deze. Zoals je misschien wel weet maken wij al jaren met Kerst een Kerst tafelklem die we vol hangen met kitscherige kersthangers. Ieder jaar zoeken we er alle vier één uit die past bij dat jaar en als we nog heel leuke zien, dan is de kans groot dat we die ook kopen. Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voor er echt niets meer bij kan haha. Dit jaar hebben we de snackhangers van Vondels al gekocht: de kroket, bitterbal en kaassouflé. Ook kochten we een vliegtuig, omdat we dit jaar voor het eerst met zijn vieren hebben gevlogen. Máárrr…. we zagen ook te gekke hangers bij Action voor een heel fijn Action prijsje. We moesten er vier winkels voor af om ze te bemachtigen, maar als het goed is liggen ze nu in de meeste Action filialen. En wat zijn ze leuk, kijk maar:

Budget glazen kersthangers van Action

We zagen ze al vroeg voorbij komen op Insta, maar ze bemachtigen was nog een hele uitdaging. Action filialen krijgen niet alles tegelijk binnen waardoor het ene filiaal iets al binnen kan hebben en het andere filiaal nog een week moet wachten. Uiteindelijk moesten we vier filialen langs voor we ze eindelijk hadden. Lang leve Patrick met zijn engelengeduld!

In ieder doosje zitten drie hangers en per doosjes betaal je €2,99. Dat zijn nog eens fijne prijzen, want dit soort kersthangers kunnen behoorlijk duur zijn.

Alle vier de doosjes hebben een ‘food‘ thema en ik vind alle hangers leuk, maar die donut… Die is best vreemd, maar dat mag de pret niet drukken, want verder zijn ze echt heel erg leuk. Zelf vinden we het doosje met patat, de hamburger en de hot dog het leukst. Deze ga je dan ook zeker terug zien aan onze tafelklem.

Kerstboom op de kinderkamer

Mocht je dit zelf een tikkeltje te hysterisch vinden (snap ik hoor!), dan is het misschien leuk dit soort hangers te hangen in een klein kerstboompje op de kinderkamer(s). Gegarandeerd een succes 🙂

Hoe je het ook wendt of keert, ik vind ze grappig en nu de kerstversiering de winkels binnen druppelt, krijg ik er nog meer zin in. Laat de gezelligheid maar beginnen!

Wat vind jij van deze hangers?

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Albertine
    21 september 2022 / 23:29

    Ik vind ze leuk en ik denk dat de kinderen er ook om moeten lachen!

  2. Gemma
    18 oktober 2022 / 10:37

    Zo leuk deze hangers! Ik neem me ieder jaar voor om geen kerstversiering te kopen, maar het lukt me ieder jaar niet… Er is gewoon te leuk spul!