Home + Christmas Countdown #2 | De kerstdiner outfits van de jongens!

Christmas Countdown #2 | De kerstdiner outfits van de jongens!

Volgende week staat het kerstdiner op het programma en ik hoefde niet alleen van alles in huis te halen voor de kerstboom chocoladelolly’s, maar ook voor Milans outfit tijdens het diner. Ik zocht iets netjes dat niet te duur is, want dan kan het gewoon vies worden. Ik vond voor beide jongens iets leuks bij Zeeman (niet gesponsord!) en dat werden verrassend toffe outfits!

Milans outfit voor het kerstdiner

Deze toffe trui en dit bloesje kocht ik bij Zeeman. De trui kost €4,99 en de blouse €7,99. Er zit een strikje aan, maar die haal ik er altijd af. Ik heb het weleens vaker gezegd, maar ik ben niet zo van de strikjes haha. Wel van de hoedjes, dus Milan krijgt nog wel een hoedje op. Omdat het van mij nog iets netter mocht kocht ik er een colbertje bij van WE.

Hoe gaaf staat dit?! Verder draagt Milan gewoon zijn zwarte skinnyjeans van Zara eronder en zijn Dr. Martens schoenen. Stoer, netjes en ook zonder jasje een prima outfit! De trui is overigens sowieso heel erg leuk!

Verder vinden we laagjes heel handig. Als het tijdens het kerstdiner te warm wordt (zeker in klaslokalen), dan kan hij zijn colbertje gewoon uit doen en dan nog is het netjes.

Floris’ outfit voor het kerstdiner

Voor Floris hadden we nog helemaal geen outfit voor het kerstdiner en dat terwijl we er wel twee hebben! Bij Zeeman vond ik dit super schattige truitje met kleine, witte kerstboompjes erop. Dit truitje shopte ik bij Zeeman voor €5,99!

Ook deze trui combineren we met een broekje van Zara, maar dan in een andere kleur. Dit zit natuurlijk heerlijk. Daaronder doen we dan deze toffe Vans.

Dit is toch een fantastische combinatie?! We zijn er heel erg blij mee en kunnen alvast weer wat voor Kerst van ons lijstje strepen. Het is lekker basic, het draagt lekker, het is stoer en toch netjes. Ik houd heel erg van deze combi en heb zelf helemaal niets met nette pakjes bij kinderen. Ik vind het wel heel erg leuk als het een beetje alternatief is.

Wat vinden jullie van deze outfits en in het bijzonder die van Milan? Deze is wel erg leuk toch voor het kerstdiner? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *